Ώρα Ευρώπης! ΠΑΟΚ Mateco-IBV Vestmannaeyjar!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για το Game 1 του Round 2 του EHF European Women's Cup, ο ΠΑΟΚ Mateco αντιμετωπίζει στο «Σπίτι του Χάντμπολ», το Σάββατο 23 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, την ισλανδική, IBV Vestmannaeyjar. 

Ο «Νταμπλούχος» Ελλάδος ΠΑΟΚ Mateco, ξεκινά τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη, βάζοντας τέλος στην αναμονή τόσων μηνών. Ο Δικέφαλος μετά την περσινή αξιομνημόνευτη πορεία μέχρι τα προημιτελικά του θεσμού, θέλει να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις στο EHF European Women's Cup και την φετινή περίοδο. 

Απέναντι του, η IBV Vestmannaeyjar, μία παραδοσιακή δύναμη του ισλανδικού χάντμπολ, η οποία επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ύστερα από πέντε χρόνια, θέλοντας με την σειρά της να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV. 

Σε αυτή την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη του ΠΑΟΚ Mateco, το τμήμα καλεί τον κόσμο του Δικεφάλου να έρθει στην Μίκρα, και με την φωνή και τον μοναδικό του παλμό του να σπρώξει τις «Νταμπλούχες» προς την επόμενη φάση του θεσμού. 

Για το Game 1, η Μαρία Χατζηπαρασίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπόμονη για να ξεκινήσουμε και φέτος μία σειρά ευρωπαϊκών παιχνιδιών, η οποία δίνει στην ομάδα και στην κάθε αθλήτρια να αλλάζει επίπεδο και να αντιμετωπίζει διάφορες σχολές χάντμπολ. Η ομάδα όλο αυτό το διάστημα προετοιμάζεται για τέτοιου είδους παιχνίδι, και είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο ό,τι δουλεύουμε καθημερινά». 

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.





Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021
1ος αγώνας Round 2, EHF European Women's Cup 
«Σπίτι του Χάντμπολ»
16:00, ΠΑΟΚ Mateco-IBV Vestmannaeyjar (AC PAOK TV)