Οι δηλώσεις μετά το ΑΟΠ Κηφισιάς-ΠΑΟΚ 1-3

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Οι δηλώσεις του προπονητή, Γιάννη Καλμαζίδη, και του αθλητή, Γιώργου Πετρέα, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κηφισιάς με 1-3, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague ανδρών, μέσω του acpaok.gr. 

Γιάννης Καλμαζίδης:

«Δεν μπορώ να πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τον τρόπο που ήρθε η νίκη, αλλά αυτό που μετράει στο τέλος είναι ότι καλύτερα να μην παίζεις καλά και να παίρνεις τους τρεις πόντους, παρά να παίζεις ωραία και να χάνεις. Πολλά κομμάτια ήταν θετικά, φάνηκε ότι είμαστε μία γεμάτη ομάδα, η οποία βρίσκει λύσεις και από τον πάγκο. Πήραμε βοήθειες από τους Κουμεντάκη και Τζιουμάκα, οι οποίοι δεν ξεκίνησαν από την αρχή, αυτό είναι και η έννοια της ομάδας, κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να μην αποδώσει κάποια στιγμή, και μπορεί να καλυφθεί από κάποιον άλλον, αυτό είναι θετικό. Έχουμε κάποια κενά διάστημα, γιατί, όπως όλες οι ομάδες μέχρι τώρα, δεν έχουμε απόλυτα ισορροπημένους αυτοματισμούς, και κάθε προπόνηση, κάθε αγώνας, θα βελτιώνεται αυτό». 

Γιώργος Πετρέας:

«Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που το περιμέναμε δύσκολο. Δεν περνάς εύκολα από την Κηφισιά ειδικά φέτος που έχει καλή ομάδα και αξιόλογο προπονητή. Η επιστροφή μου είναι κάτι χαρμόσυνο για εμένα, να ευχαριστήσω όλο το τεχνικό επιτελείο και ειδικά τον φυσιοθεραπευτή μου, πολύ με βοήθησε να επανέλθω τόσο γρήγορα. Νομίζω φαίνεται πως δεν είμαι ακόμα έτοιμος και στο 100%. Ο Στέλιος Τζιουμάκας έδωσε ηρεμία στην ομάδα. Έχουμε δρόμο ακόμα, συνεχίζουμε».
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter