Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Mateco-IBV

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Οι δηλώσεις του προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, και της αθλήτριας, Μαρίας Χατζηπαρασίδου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Mateco επί της IBV με 29-24, στο πλαίσιο του Game 1 του Round 2 του EHF European Women's Cup, μέσω του acpaok.gr.

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Όπως έχω πει σήμερα είναι σα να παίξαμε το πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πάνω από 10 λάθη, αλλάξαμε σχήματα, αλλά ήμασταν νευρικοί. Παρ’ όλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε λύσεις, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα αυτό πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε από τα λάθη μας, να παίξουμε με υπομονή και να πάρουμε αύριο την πρόκριση».

Μαρία Χατζηπαρασίδου:

«Είναι τιμή μου να έχω έναν τέτοιο τίτλο, όπως είναι η πρώτη σκόρερ στην ιστορία του τμήματος. Όπως έχω πει πολλές φορές τον ΠΑΟΚ τον νιώθω σαν οικογένειά μου και πραγματικά είναι τιμή μου που πλέον έχω αυτόν τον τίτλο».«Με όσα γκολ και να κερδίζαμε είτε χάναμε σήμερα η λογική στην ομάδα μας είναι πως τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν χαλαρώνουμε καθόλου. Σήμερα τελείωσε το πρώτο ημίχρονο για εμάς και αύριο πιστεύουμε να πάρουμε την πρόκριση».

 
Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter