ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΠΑΟΚ Mαteco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την 4η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ Mαteco αντιμετωπίζει ως τυπικά φιλοξενούμενος στο «Σπίτι του Χάντμπολ», το Σάββατο 30 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, την ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Δικέφαλος μετά τις δύο ευρωπαϊκές μάχες κόντρα στην IBV, επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις, ξεκινώντας το «χτίσιμο» για την διατήρηση των κεκτημένων, και την πρωτοκαθεδρία στο ελληνικό γυναικείο χάντμπολ, όπως κάνει πιστά τα τελευταία χρόνια. 

Απέναντι του, η ΑΕΣΧ Πυλαίας, η οποία με την σειρά της έδωσε δύο πραγματικές «μάχες» κόντρα στην Σμύρνη στην Τουρκία, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό με μία νίκη και μία ήττα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, επιστρέφει με την σειρά της στις εγχώριες διοργανώσεις, έχοντας ως στόχο να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. 

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΣΧ Πυλαίας, η Marija Tasevska, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά τα δύο δυνατά και δύσκολα παιχνίδια στην Ευρώπη, επιστρέφουμε στις εγχώριες διοργανώσεις. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, καθώς τον αντιμετωπίσαμε και στον πρώτο γύρο, με μεγάλη κιόλας επιτυχία. Ξεκινάμε το ταξίδι μας για το νταμπλ, έχοντας ως στόχο να επιβεβαιώσουμε την κυριαρχία μας!». 
 


Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021
4η αγωνιστική, Α1
Σπίτι του Χάντμπολ
18:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΠΑΟΚ Μαteco