Η μεικτή ζώνη του ΑΕΣΧ Πυλαίας-ΠΑΟΚ Μαteco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη και Μαρίας Χατζηπαρασίδου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Mαteco επί της ΑΕΣΧ Πυλαίας με 20-24, μέσω του acpaok.gr. 

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Επιστρέψαμε στην ελληνική πραγματικότητα, αφού ένας από τους στόχους μας τελείωσε νωρίς, ωστόσο αυτά συμβαίνουν στη ζωή. Οι μεγάλες ομάδες κοιτάνε μπροστά και προχωράνε, αυτό θα κάνουμε και εμείς. Σήμερα ξεκινήσαμε ένα ματς κόντρα σε μία νεανική με φρεσκάδα ομάδα, και προσπαθεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω στο γήπεδο. Εμείς ήμασταν βιαστικοί, γιατί θέλαμε να τελειώσουμε από νωρίς το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο σταθήκαμε υπέροχα αμυντικά, καθώς δεχτήκαμε μόλις 11 ρίψεις στην εστία, ωστόσο δεν είχαμε το εύκολο γκολ, οπότε πήγαμε σ' ένα σετ παιχνίδι, το οποίο ελέγχαμε. Έτσι πήραμε τη νίκη και τους δύο βαθμούς». 

Μαρία Χατζηπαρασίδου:

«Σίγουρα η ομάδα είχε να διαχειριστεί πρώτα απ' όλα ψυχολογικά, αλλά και αγωνιστικά τον αποκλεισμό της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε για το παιχνίδι αυτό, δείξαμε την υπεροχή μας, και πήραμε τους δύο βαθμούς. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει!».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter