Σοφία Μανέτα: Στον ΠΑΟΚ η τέταρτη σκόρερ όλων των εποχών στην Α1!

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 05/11/2021


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Σοφία Μανέτα, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Γεννημένη στις 24/10/1978, η Σοφία Μανέτα αγωνίζεται ως φουνταριστή και είναι δεξιόχειρας. 

Πρόκειται για μία παίκτρια με πλούσιο βιογραφικό, και πολλές παραστάσεις στην κορυφαία κατηγορία γυναικείας υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας. Το 1996 κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νεανίδων, το οποίο διεξήχθη στη Νετάνια του Ισραήλ. 

Το 1997 ήταν στην «χρυσή» γενιά, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος νεανίδων, το οποίο διεξήχθη στην Πράγα της Τσεχίας.

Σε συλλογικό επίπεδο, είναι η τέταρτη σκόρερ όλων των εποχών στην Α1 Κατηγορία, ενώ παράλληλα είχε αναδειχθεί τέσσερις φορές πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος με το σκουφάκι της ΝΕ Πατρών, με την οποία αγωνίστηκε στο Women's LEN Trophy, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. 

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Σοφία Μανέτα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που θα αγωνιστώ φέτος με το σκουφάκι του ΠΑΟΚ. Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Α1 Κατηγορία με στόχο να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Υπεύθυνο, κ. Γιώργο Νικολαΐδη, και την προπονήτρια, Χρυσούλα Χατζέλλη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Από την πλευρά μου, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ήρθαμε για να μείνουμε!». 

Καλώς ήρθες Σοφία!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ