ΠΑΟΚ Mαteco-Πανόραμα HONDA

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την 5η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ Μαteco υποδέχεται το Σάββατο 6 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, στο Σπίτι του Χάντμπολ, το Πανόραμα HONDA.

Ο ΠΑΟΚ Mαteco συνέχισε αήττητος τις υποχρεώσεις του στην Α' Φάση του πρωταθλήματος, επικρατώντας της μαχητικής Πυλαίας με 20-24, και πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία του πρώτου κύκλου του πρωταθλήματος, περιμένοντας τις μάχες των Play-Off. 

Απέναντι του, το Πανόραμα HONDA, το οποίο επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, επικρατώντας την Προσοτσάνης με 23-39, και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο παιχνίδι «τελικό» για την είσοδο στα Play-Off κόντρα στην ΑΕΣΧ Πυλαίας. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στο Πανόραμα HONDA, η Πένυ Αργυροπούλου, δήλωσε στην κάμερα του AC PAOK TV:Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.


Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021
5η αγωνιστική, Α1
Σπίτι του Χάντμπολ
15:00, ΠΑΟΚ Mαteco-Πανόραμα HONDA