Η επιστροφή του ΠΑΟΚ στην Α1!

paok
Κατηγορία: Πόλο Γυναικών
Στην παρθενική του εμφάνιση στην πρεμιέρα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 6 Νοεμβρίου 2021 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Πανιώνιο, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 4-13 σκορ.

Με το άγχος για την πρώτη εμφάνιση στην κορυφαία εθνική κατηγορία να είναι εμφανές, τα κορίτσια του Δικεφάλου δεν κατάφεραν να δείξουν το κάτι παραπάνω, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 0-5 σκορ. Το πρώτο γκολ για το Δικέφαλο πέτυχε η αθλήτρια Πέννυ Νιέρη, διαμορφώνοντας το 1-10 σκορ, ενώ η Isis Kejzer έγραψε το 2-12 για τις «ασπρόμαυρες», με την Σοφία Μανέτα να ακολουθεί και να γράφει το 3-13 σκορ. Η Πέννυ Νιέρη, με εύστοχο γκολ διαμόρφωσε το 4-13 σκορ, σκορ με το οποίο και ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Ο χρόνος, ωστόσο, είναι σύμμαχος τόσο για το τεχνικό τιμ, όσο και για τις αθλήτριες, οι οποίες έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους να δουλέψουν να βελτιωθούν και να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω. 

Στην επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, όπου αντιμετωπίζει το Σάββατο 13 Νοεμβρίου εκτός έδρας τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος ΓΣΣ: 4-13

Αναλυτικά τα επτάλεπτα: 0-3, 0-5, 0-9, 4-13

ΠΑΟΚ (Χρύσα Χατζέλη): Φορίδου, Αχλαδιώτη, Ακιλμπάγιεβα, Ασκερίδου, Σταυρίδου, Μανέτα 1, Νιέρη 2, Κάιζερ 1, Φραγκιά, Ντώνα, Λασκαρίδου, Μανίκα, Μουρατίδου, Παρασκευοπούλου, Λαμπρούση.