Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-ΑΕΣΧ Πυλαίας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Γούσιου και του πλεϊμέικερ, Φώτη Μισαηλίδη, για την αναμέτρηση με τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο acpaok.gr:

Παναγιώτης Γούσιος:

«Σίγουρα δεν περιμέναμε να κριθεί το παιχνίδι στο γκολ. Δεν ήμασταν και εμείς τόσο καλοί χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την Πυλαία. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ωστόσο δεν ήμασταν εμείς αυτοί που πρέπει. Στο πρώτο ημίχρονο η άμυνά μας λειτούργησε αλλά είχαμε θέματα μπροστά, καθώς ήμασταν επιπόλαιοι με βιαστικές επιλογές. Πρέπει να γίνουμε πιο υπεύθυνοι με την μπάλα στα χέρια. Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Στην κακή μας μέρα πήραμε αυτό που θέλαμε και κρατάμε αυτό.

Δεν πιστεύω πως είχαμε θέμα ψυχολογίας ή συγκέντρωσης. Το σκορ ήταν κοντά και οι δύο ομάδες εκμεταλλεύτηκαν τα σημεία στα οποία υπερτερούσαν και η άλλη ομάδα είχε handicap παικτών.

Έχουμε μπροστά μας το ματς με την Κέρκυρα. Στόχος μας είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να έχουμε το απόλυτο των βαθμών στο δεύτερο γύρο.».


Φώτης Μισαηλίδης:

«Ξέραμε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς και θα είχαμε πρόβλημα αν δεν μπούμε συγκεντρωμένοι. Όπως κι έγινε. Ξεκινήσαμε νωθρά. Το παιχνίδι είχε χαμηλό σκορ και δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό επιθετικά. Στο δεύτερο μπήκαμε δυνατά κάναμε μια διαφορά τεσσάρων γκολ αλλά πάλι χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Τελικά κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και κερδίσαμε. Είναι ένα ματς που θέλουμε να ξεχάσουμε και πιστεύω πως με συγκέντρωση μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Δεν δουλεύεται εύκολα η συγκέντρωση. Είναι θέμα εμπειρίας, διαχείρισης και πολλών άλλων πραγμάτων. Μέσα απ' την ομαδικότητα θα μπορέσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι από εδώ και πέρα σε όλα τα παιχνίδια.

Στόχος είναι η νίκη σε κάθε ματς. Ελλάδα και Ευρώπη. Παίζουμε εναντίον μιας δυνατής ομάδας και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να κερδίσουμε».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter