Συνέντευξη Τύπου: Παραμένει στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ η winmasters

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

 

Θεσσαλονίκη, 15/11/2021


Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Νοεμβρίου, στην Αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena, η Συνέντευξη Τύπου «Παραμένει στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ η winmasters». 

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ. Κώστας Παϊσιάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της winmasters κ. Θωμάς Τζόκας, και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, κ. Γιάννης Καλμαζίδης, οι οποίοι μίλησαν για μια σημαντική συνεργασία που επιτυγχάνεται σε μια δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό αθλητισμό.

Μετά το τέλος των δηλώσεων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της winmasters, κ. Θωμάς Τζόκας, απένειμε τιμητική πλακέτα στον προπονητή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, κ. Γιάννη Καλμαζίδη. 

Με την σειρά του ο ΠΑΟΚ, απένειμε στον κ. Τζόκα, δύο φανέλες της φετινής εμφάνισης του τμήματος βόλεϊ ανδρών, με το επίθετο και τον αριθμό «4». 

Στην Αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena, βρέθηκαν ακόμη και αθλητές που εκπροσώπησαν τα αγωνιστικά τμήματα του ΠΑΟΚ με σκοπό να καλωσορίσουν τη winmasters ως Μεγάλο Χορηγό του Συλλόγου για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, οι Ραφαήλ Κουμεντάκης (Βόλεϊ ανδρών), Απόστολος Παλάσκας (Χάντμπολ γυναικών), Isalys Quinones (Μπάσκετ γυναικών) και Χάρης Αϊβαλιώτης (Πόλο ανδρών). 

Αναλυτικά ολόκληρη η εκδήλωση όπως μεταδόθηκε στο AC PAOK TV:




ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ