PAOK WEST SIDE!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Tην όγδοη σερί νίκη του πέτυχε ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV ο οποίος επικράτησε με 36-25 τελικό σκορ της ομάδας του Διομήδη Άργους, το απόγευμα του Σαββάτου 31 Μαρτίου, στο ΔΑΚ Ευόσμου.

Ο Δικέφαλος απέδειξε σε πόσο καλή κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα και αυτό αντικατροπτίζεται από την εικόνα-εμφάνιση στους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος με πέντε γκολ και σκορ 17-13. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη συνέχισε να έχει τα ηνία της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να πάρει ακόμα μία νίκη, με τελικό σκορ 36-25.

Αξιοσημείωτη η παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ, σε μία ώρα που έπαιζε τόσο το ποδόσφαιρο όσο και το μπάσκετ, αποδεικνύοντας ότι οι φίλοι του Δικεφάλου και ειδικά οι Δυτικές Συνοικίες βρίσκονται πάντα δίπλα στους μάγκες με τα ασπρόμαυρα, της ομάδας χάντμπολ.

Τόσο οι παίκτες όσο και οι υπεύθυνοι του τμήματος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους βρέθηκαν στο ΔΑΚ Ευόσμου, βοηθώντας την ομάδα να πάρει τη νίκη.

Την επόμενη αγωνιστική ο Δικέφαλος αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην ομάδα της Δράμας (14/4), για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Handball Premier.

Ημίχρονο: 17-13

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV - Διομήδης Άργους: 36-25

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (Στέλιος Σεϊρεκίδης):  Αραμπατζής, Παλάσκας, Τσίλης, Nικολαΐδης, Κοκώνης, Πόουλσεν, Αποστόλου, Καλόμοιρος, Μαστορογιάννης, Κέζιτς, Κυπραίος, Βεσελίνοβιτς, Κοτανίδης, Δέλλιας, Νικηφόρου 

Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ