Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Οι δηλώσεις των προπονητών και των παικτών στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ντανιέλε Ρίτσι: “Το πρώτο ματς των πλέι οφ δεν είναι ποτέ απλό γιατί ακόμα δεν έχουμε μπει στο ρυθμό. Ο στόχος είναι ακόμα μακριά. Πιστεύω ότι ήμασταν αρκετά καλοί σήμερα. Κερδίσαμε εύκολα το πρώτο σετ και επήλθε η χαλάρωση. Πιστεύω ότι για τους αντιπάλους ήταν βαρύ το πρόγραμμα. Πάμε στην Αθήνα να κλειδώσουμε την πρόκριση στους 4. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στο τέλος της χρονιάς.

Όσο για τη σημερινή εμφάνιση, εμείς δουλεύουμε καλά τις τελευταίες εβδομάδες. Τα διαστήματα αυτά δεν βοηθάνε να βρει ρυθμό η ομάδα. Πιστεύω οι κάθε παιχνίδι πρέπει να το αντιμετωπίζεις διαφορετικά. Μπορούμε να πούμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει ποτέ στο πρωτάθλημα φέτος, όμως εμείς μπορούμε να κερδίσουμε κάποιο από τα κρίσιμα ματς για να πάρουμε το πρωτάθλημα”.

Σάκης Ψάρρας: “Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Απέδειξε ότι είναι καλύτερος από εμάς. Ήρθαμε για να χαρούμε τη συμμετοχή. Άθλος για μας το ότι φτάσαμε ως εδώ. Θα θέλαμε την έκτη θέση για να παίξουμε κόντρα στον Φοίνικα Σύρου και όχι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Καταφέραμε να σωθούμε και να παίξουμε στα πλέι οφ. Η ομάδα φέτος είχε υγεία και επέστρεψε με αξιώσεις στη μεγάλη κατηγορία. Στην υποδοχή σήμερα δεν ήμασταν καλοί και γι αυτό χάσαμε το ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερη ομάδα από μας και δίκαια πήρε αυτή τη νίκη. Στο δεύτερο ματς θα κάνουμε υπερήφανους τους φίλους της ομάδας μας”.

Παναγιώτης Πελεκούδας: “Συγχαρητήρια στον Εθνικό. Μετά την άνοδο από την Α2 έχτισε πολύ καλή ομάδα. Η διαφορά των στόχων ήταν φανερή, όμως ο Εθνικός έδειξε ότι έχει καλή ομάδα”.

Γιάννης Μαντέκας: “Μόνο στο δεύτερο σετ ήμασταν ανταγωνιστικοί. Δεν παίξαμε καλά. Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς ανώτερος. Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα, αλλά οι στοίχοι με τον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικοί”.