Δε χάθηκε τίποτα...

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Στην δεύτερη μέρα-αγωνιστική της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ δεν τα κατάφερε κόντρα στον Παναθηναϊκό και γνώρισε την ήττα στα σημεία με 53-48 τελικό σκορ, το απόγευμα της Πέμπτης 12 Απριλίου, στο γήπεδο της Αιδηψού.

Ο Δικέφαλος παρά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και στα δύο ημίχρονα, κάτι που αποδεικνύεται και από τη ροή του παιχνιδιού, δείχνοντας σε όλους τη δύναμή του και με εμφανίσεις σαν τη σημερινή, θα επιδιώξει τουλάχιστον να είναι μέσα στα μετάλλια. Σε κάθε περίπτωση, καθοριστική ήταν η διαιτησία του κ. Δόλγυρα, ο οποίος με τις αποφάσεις του στέρησε από την ομάδα μας τη νίκη και ενδεχομένως το πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού αφήνει πίσω της το σημερινό αποτέλεσμα και καλείται να διαχειριστεί τη σωματική και ψυχολογική κούραση, καθώς αύριο Παρασκευή 13 Απριλίου αντιμετωπίζει τον Έσπερο ΑΟΠΑ.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 16-15, 31-28, 37-36, 53-48

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ: 53-48

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Βασίλης Μασλαρινός): Σιακαβάρα 3, Μουμτζή, Πολυμένη, Λέξα 5,  Ζέρβα 2, Κριμίλη 20, Αθανασιάδου 10, Στεργίου 4, Γενναίου, Καλούτσικου, Κατσαμούρη, Δαιμονάκου 4