Η μάχη συνεχίζεται...

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Για τον δεύτερο αγώνα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Χάντμπολ Γυναικών ο ΠΑΟΚ REDLED αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, το απόγευμα της Τετάρτης 9 Μαΐου 2018 και γνώρισε την ήττα με 23-22 τελικό σκορ.

Η ομάδα του Δικεφάλου παρά την καλή εμφάνιση δεν τα κατάφερε στον σημερινό αγώνα, καθώς η τύχη δεν ήταν με το μέρος της σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και στρέφει πλέον το βλέμμα της στον επόμενο αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί εντός έδρας και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Μίκρας.

Όσον αφορά τον αγώνα ο Δικέφαλος μπήκε μουδιασμένα και με άγχος και έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλό του να είναι μπροστά στο σκορ με 11-8, στη λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ έσφιξε ακόμη περισσότερο την άμυνά του, βρήκε λύσεις στην επίθεση και ισοφάρισε 16-16 και 19-19, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την ολική ανατροπή, γνωρίζοντας την ήττα με 23-22.

Το τμήμα αφήνει πίσω το σημερινό αγώνα, αλλά όχι και τις βλέψεις για τον τίτλο, αφού ο επόμενος αγώνας είναι και πάλι στη Θεσσαλονίκη, όπου δε χωράει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.

ΠΑΟΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Σεραφίμοβα, Τσαουσίδου, Τσιομπάνου 2, Νούλα, Παναγιωτίδου, Γκάτσιου 4, Κρίτζαλη, Ρόσκα, Μούρνου, Τζούρισιτς 1, Προκοπίδου 5, Νίκολιτς 3, Στοϊκόφσκα, Στρατάκη, Χατζηπαρασίδου 7, Μάστακα.