Η σεζόν συνεχίζεται...

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Για τον δεύτερο αγώνα των μικρών τελικών του πρωταθλήματος της Handball Premier ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV αντιμετώπισε εκτός έδρας τον ΑΣΕ Δούκα και γνώρισε την ήττα στην παράταση με  24-22 τελικό σκορ, στο Δαΐς το απόγευμα της Τετάρτης 23 Μαΐου 2018. 

O Δικέφαλος παρ' όλο το γεγονός ότι πραγματοποίησε δυνατό ξεκίνημα και ήταν σοβαρός καθ΄όλη την διάρκεια του παιχνιδιού δεν τα κατάφερε στην σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση.

Οι παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν με 2-3, με τους γηπεδούχους ωστόσο να αντιδρούν και με ένα σερί 4-0, να κάνουν το 6-3. Ο Δικέφαλος όμως απάντησε πριν το ημίχρονο, το οποίο έκλεισε με 8-7. Στην επανάληψη η ομάδα του ΠΑΟΚ βελτίωσε την εικόνα της σε όλα τα επίπεδα, προσπέρασε εκ νέου μπροστά με 11-12 και 14-15, όμως στην συνέχεια με ένα γκραν γκινιόλ φινάλε οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, καθώς το σκορ της κανονικής διάρκειας έληξε ισόπαλο με 19-19. Η διάρκεια των δύο πεντάλεπτων παρατάσεων ήταν ανάλογη του δευτέρου ημιχρόνου, με τους παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη να είναι άτυχοι και να γνωρίζουν την ήττα με 24-22.

Πλέον o Δικέφαλος στρέφει την προσοχή του στον επόμενο και παράλληλα τελευταίο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος θα είναι και ο τρίτος στην σειρά με αντίπαλο τον Δούκα και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 στο γήπεδο της Μίκρας.

Ημίχρονο: 8-7

ΑΣΕ Δούκα - ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV: 24-22

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αραμπατζής, Παλάσκας, Τσίλης, Νικολαΐδης, Κοκώνης, Poulsen, Αποστόλου, Πετρίδης, Καλόμοιρος, Μαστορογιάννης, Πέγιοβιτς, Κέζιτς, Κυπραίος, Δελιάς, Βεσελίνοβιτς, Κοτανίδης