Επιτυχίες για το στίβο!

paok
Κατηγορία: Στίβος
Mε απόλυτη επιτυχία για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Έφηβων - Νεανίδων στα Τρίκαλα.

Οι αθλητές του Δικεφάλου ξεπέρασαν τα όρια τους, καταρρίπτοντας τα ατομικά τους ρεκόρ και πετυχαίνοντας μεγαλύτερες επιτυχίες από τις αναμενόμενες και επιβεβαιώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την ανοδική πορεία του τμήματος.

Πιο συγκεκριμένα :

Ιακωβίδου Νίκη τριπλούν, 6η πανελληνιονίκης - μήκος, 4η πανελληνιονίκης
Κότσα Βασίλειος τριπλούν, 6ος πανελληνιονίκης
Λιατίφης-Πετρίδης Δημήτριος 3000Μ. Φ.Ε, 6ος πανελληνιονίκης
Τσολακίδης Στέφανος επί κοντώ, 11ος πανελληνιονίκης
Μπαρμπεράκης Βασίλειος 400Μ. 12ος πανελληνιονίκης 
Σκυταλοδρομία 4Χ400Μ. αποτελούμενη από τους: Μπαρμπεράκη Βασίλειο, Μαβιλίδη Γεράσιμο, Σαλωνίδη Αγαμέμνονα, Λιατίφη-Πετρίδη Δημήτριο 6οι πανελληνιονίκες

Η ομάδα μας συγκέντρωσε 46.5 βαθμούς, έναντι 26 στο αντίστοιχο περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα! Συγχαρητήρια στους αθλητές και στους προπονητές τους, οι επιτυχίες συνεχίζονται!

Σχετικά, ο Έφορος του τμήματος Στίβου του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Γιώργος Κεραμυδάς δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr: 

«Οι προσπάθειες που γίνεται τα τελευταία χρόνια με τις ακαδημίες του τμήματος, άρχισαν πλέον να αποδίδουν καρπούς. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα, όταν βλέπεις οι κόποι ετών να ανταμοίβονται σε διοικητικό, αλλά κυρίως σε αγωνιστικό επίπεδο. Ταυτόχρονα, είναι τεράστια επιβράβευση για μένα προσωπικά που την τελευταία χρονιά της θητείας μου ως επικεφαλής του τμήματος, οι αθλητές και οι αθλήτριες καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και το Σωματείο καταξιώνεται στο χώρο του κλασσικού αθλητισμού μετά από πολλά χρόνια σαν μια μεγάλη δύναμη του χώρου!»