Κυρίαρχος ο Δικέφαλος στο μεταγραφικό «παζάρι»…No.3

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
Μεταγραφικό ντεμαράζ ακολούθησε και αυτή την εβδομάδα για πολλά τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, με ανακοινώσεις τόσο ανανεώσεων συνεργασίας όσο και νέων μεταγραφών για την νέα αγωνιστική σεζόν 2018-2019. Ο Δικέφαλος ενισχύεται με παίκτες που θα τον δυναμώσουν και θα του δώσουν πολλές σημαντικές λύσεις για την νέα περίοδο που ακολουθεί, με στόχο πάντα την δημιουργία ανταγωνιστικών και υψηλού επιπέδου ομάδων που θα πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματά τους.

Την αρχή για αυτήν την εβδομάδα έκανε το τμήμα χάντμπολ ανδρών, με την ανανέωση συνεργασίας του Γιώργου Μαστορογιάννη, με την συνέχεια να παίρνουν αυτές των Άκη Κυπραίου, ο οποίος θα φορέσει τα «ασπρόμαυρα» για τέταρτη συνεχή χρονιά, Νίκο Νικολαΐδη ο οποίος θα παρεμείνει για έκτη σερί σεζόν στον Δικέφαλο και Βαγγέλη Αραμπατζή. Η ομάδα που θα δημιουργηθεί με τον κορμό των Ελλήνων παικτών καθώς και με τις αποκτήσεις νέων μεταγραφών θα είναι άκρως ανταγωνιστική και έτοιμη για πρωταθλητισμό.

Στην ομάδα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου το συμβόλαιο για ακόμα μία αγωνιστική σεζόν ανανέωσε η Μαρία Χατζηπαρασίδου, η οποία δήλωσε ότι είναι χαρούμενη που παραμένει στον ΠΑΟΚ και έτοιμη για την νέα χρονιά.

Μεγάλες και ευχάριστες εξελίξεις είχαμε στο τμήμα βόλεϊ ανδρών το οποίο με τις επιλογές και την πολύ δυνατή του ενίσχυση ανεβάζει τον πήχη για την περίοδο που θα ακολουθήσει. Αρχικά ο Δικέφαλος ανακοίνωσε την μεταγραφή του Σέρβου κεντρικού διεθνή Aleksandar Okolić και στην συνέχεια του έμπειρου ακραίου Zenia Gorchaniuk. Ακολούθησαν οι μεταγραφές των Νικήτα Εφραιμίδη και Javier Jimenez, με τον διεθνή Κουβανό ακραίο να επιστρέφει στην ομάδα του Δικεφάλου, καθώς και του διεθνή με την Εθνική μας ομάδα, Ντίμα Φιλίποφ. Παράλληλα με τις μεταγραφές υπήρξε και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ για ακόμα ένα χρόνο. Στο τμήμα έχουν δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο το οποίο με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα είναι έτοιμο και πλήρες να πρωταγωνιστήσει τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Στο τμήμα μπάσκετ γυναικών είχαμε τρεις ανανεώσεις συμβολαίων. Πιο συγκεκριμένα η «αρχηγός» της ομάδας Ανθούλα Ταρπάγκου, θα στελεχώσει την ομάδα του Δικεφάλου για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Λολίτα Λύμουρα θα παραμείνει στο Δικέφαλο για τρίτη συνεχόμενη σεζόν καθώς και η Φαίη Κωτούλα, η οποία συμπληρώνει δύο σεζόν με τον ΠΑΟΚ.

Ακόμα μία ανανέωση συνεργασίας για το τμήμα πόλο ανδρών του Δικεφάλου, με τον αθλητή Παύλο Μουρατίδη να συνεχίζει στην ομάδα του Συλλόγου μας.

Οι αρμόδιοι των τμημάτων του Α.Σ. ΠΑΟΚ υπό την εποπτεία του Προέδρου κ. Αθανάσιου Κατσαρή, κάνουν το καλύτερο δυνατό για τις ομάδες, διατηρώντας πρώτιστα τον ελληνικό κορμό και πραγματοποιώντας σημαντικές προσθήκες που θα τις δώσουν περισσότερες λύσεις και δύναμη ούτως ώστε να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Το acpaok.gr ως επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ αναφέρεται μόνο σε μεταγραφές και ανανεώσεις που έχουνε και τυπικά πραγματοποιηθεί και όχι σε μεταγραφές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

To be continued...