Φέρτε μας το Κύπελλο...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Ασταμάτητοι και αήττητοι οι μίνι παίδες δεν αφήνουν αντίπαλο για αντίπαλο στο πέρασμά τους στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος, που ξεκίνησε εχθές Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 και θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή 22 Ιουλίου στην Πάτρα.

Στην πρώτη αγωνιστική το πρωί της Παρασκευής, οι ασπρόμαυροι αντιμετώπισαν το Ν.Ο. Ρεθύμνου, του οποίου επικράτησαν με 13-5.

Στη δεύτερη αγωνιστική της Τελικής Φάσης το απόγευμα της ίδιας ημέρας, τα αγόρια του Δικεφάλου, «πετώντας φλόγες στο νερό», επικράτησαν του Ολυμπιακού με σκορ 15-4, ενώ στην τρίτη αγωνιστική το πρωί του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό με σκορ 8-11 εξασφάλισαν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Στον ημιτελικό, οι μίνι παίδες επικράτησαν του Ν.Ο. Χανίων με 10-8 και προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής και ώρα 12:30, όπου και θα διεκδικήσουν την 1η θέση και τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος!

Η δουλειά που γίνεται στα τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ είναι εμφανής, με όλες τις ομάδες στα ηλικιακά πρωταθλήματα να πρωταγωνιστούν!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα παιδιά και να επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη... με το κύπελλο!
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ