Η Icon Beauty δίπλα και φέτος στο μπάσκετ!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 23 Οκτωβρίου και ώρα 17:30 στην Αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena για την παρουσίαση της εταιρίας Icon-Beauty, η οποία θα βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά δίπλα στο τμήμα Μπάσκετ Γυναικών του Συλλόγου μας ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος κ. Βασίλης Αγγελίδης, ο οποίος ευχαρίστησε την εταιρία, η οποία είναι δίπλα στον αθλητισμό και στηρίζει ενεργά την ομάδα στην προσπάθειά της να εμφανίζεται ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Μπάσκετ Γυναικών.

Στη συνέχεια, η ιδιοκτήτρια της εταιρίας κα. Φανή Ανδρεάδου δήλωσε: ''Με μεγάλη χαρά και φέτος, στηρίζουμε το γυναικείο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Από τους πρώτους μήνες ίδρυσης της εταιρίας μας, αποφασίσαμε να στηρίξουμε το τμήμα. Πιστεύουμε ότι οι αθλήτριες είναι και γυναίκες και στόχος μας είνια να αναδεικνύουμε αυτή την πλευρά τους. Παρέχουμε υπηρεσίες αισθητικής και όσο μπορούμε θα είμαστε δίπλα στο τμήμα ηθικά, ψυχολογικά, αλλά και οικονομικά''.

Από την πλευρά της, η κα. Συρματένια Αδαμίδου, Πρόεδρος της Icon Beauty και Υπεύθυνη χώρων και εκπροσώπησης της εταιρίας τόνισε: ''Η συνεργασία της Icon Beauty και του ΠΑΟΚ βασίζεται στην παροχή υπηρεσιών στις αθλήτριες. Έχουμε αναπτύξει πολύ φιλικές σχέσεις με τις αθλήτριες, ευχόμαστε να έχουμε επιτυχίες και η συνεργασία μας να κρατήσει για πολύ καιρό''.

Κλείνοντας, η αρχηγός της ομάδας Ανθή Ταρπάγκου ανέφερε: ''Αρχικά, ευχαριστούμε πολύ την εταιρία για τη στήριξη στο τμήμα μας. Η συνεργασία μας κυμαίνεται σε άριστα πλαίσια και είμαστε πολύ χαρούμενες που έχουμε δίπλα μας τέτοιους ανθρώπους σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε''.

Η εταιρία Icon-Beauty δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες ομορφιάς και εδρεύει στην οδό Αμαζόνων 12 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και περισσότερα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του facebook Icon-Beauty.


Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter