Η ώρα των προπονητών!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
Δημήτρης Δημητρούλιας (Χάντμπολ Γυναικών): ''Ο αγώνας με αντίπαλο την ομάδα του Καματερού το περασμένο Σάββατο ήταν μία εύκολη νίκη και ευκαιρία για τις αθλήτριές μας να αποφορτιστούν από μία απαιτητική εβδομάδα. Οι νεότερες παίκτριές μας, στο χρόνο συμμετοχής που πήραν, έδειξαν βελτίωση και δυνατότητες να βοηθήσουν ουσιαστικά το σύνολο πριν το τέλος της σεζόν. Εργαζόμαστε συστηματικά, ώστε τα δύο ερχόμενα ντέρμπι με τη Ν. Ιωνία και την Άρτα να μας βρούνε σε απόλυτη ετοιμότητα''.

Βασίλης Μασλαρινός (Μπάσκετ Γυναικών): ''Ο αγώνας του Κυπέλλου ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, θέλαμε να δούμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε και ποια είναι τα κομμάτια στα οποία χρειαζόμαστε βελτίωση. Οι παίκτριες μπήκαν στον αγώνα με ενθουσιασμό και διάθεση, με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να δείχνουν πως έχουν ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και στόχος μας είναι να τα αυξάνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να γινόμαστε καλύτεροι. Το Σάββατο μας περιμένει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στην οποία αντιμετωπίζουμε τον Πανιώνιο, μία πολύ καλή ομάδα και αρκετά ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι. Στόχος μας είναι η νίκη και θα παλέψουμε γι' αυτή''. 

Πάνος Βέργος (Πόλο Ανδρών): ''Χάσαμε ένα παιχνίδι, στο οποίο ήμαστε εξαιρετικά άτυχοι και νομίζω πως μόνο όσοι το παρακολούθησαν, μπορούν να το καταλάβουν. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με το Φάληρο είναι δύσκολο, παρ' όλα αυτά εμείς ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας ενόψει αυτού και θα δουλέψουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό αγώνα''.

Perica Krstc (Ποδόσφαιρο Γυναικών): ''Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και περιμένω στις επόμενες με την ενσωμάτωση και κάποιων παικτριών που για διάφορους λόγους βρέθηκαν εκτός πλάνων, λόγω τραυματισμών, να παίξουμε ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να κατακτήσουμε τις νίκες στην προσπάθειά μας για μία ακόμη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το κλίμα είναι ιδανικό στην ομάδα και τα κορίτσια δείχνουν να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο, γεγονός που μπορεί να φέρει μόνο καλά αποτελέσματα''.

Δημήτρης Σολκίδης (Βόλεϊ Γυναικών): ''Η νίκη της Κυριακής ήταν μία νίκη ψυχολογίας επί ενός αντιπάλου, που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς σε μία έδρα δύσκολη. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, εκμεταλλευτήκαμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού και φτάσαμε στη νίκη. Θέλαμε πολύ τους βαθμούς, αλλά και την ίδια τη νίκη και το πετύχαμε. Ξεκινάμε την προετοιμασία ενόψει του επόμενου αγώνα με το ΖΑΟΝ στη Μίκρα το απόγευμα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε διαρκώς και κάθε φορά να εμφανιζόμαστε ακόμα πιο δυνατοί''.

Στέλιος Σεϊρεκίδης (Χάντμπολ Ανδρών): ''Με τη διακοπή του πρωταθλήματος, η ομάδα ακολουθεί ένα μίνι πρόγραμμα προετοιμασίας, ώστε να είμαστε έτοιμοι μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Δουλεύουμε στο να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να επιστρέψουμε ακόμα πιο καλοί στη συνέχεια... Η περίοδος που ξεκινάει είναι εξαιρετικά απαιτητική και η ομάδα πρέπει να πετύχει να βρεθεί στο πικ της στις αρχές Δεκεμβρίου. Περιμένουμε να επιστρέψουν και οι τραυματίες, τόσο ο Παντελής Κωστακίδης, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδειο αποθεραπείας, όσο και ο Νίκος Λοΐζος''.
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter