Θρίαμβος... 1-4 στα Τρίκαλα η ΠΑΟΚΑΡΑ!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Δεύτερη εκτός έδρας νίκης για τον ΠΑΟΚ MORRIS και τρίτη συνολικά στο Πρωτάθλημα, ο οποίος επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής της ομάδας των Τρικάλων 2011 με 1-4.

Ξοδεύοντας ένα ημίχρονο, που έδωσε το δικαίωμα στις γηπεδούχες να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, αλλά και σε όποιον θεωρεί τον εαυτό του ανταγωνιστή του ΠΑΟΚ ότι μπορεί να γελάσει στο τέλος της ημέρας, ο Δικέφαλος στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε συγκεντρωμένος, άφησε το άγχος στα αποδυτήρια, ισοφάρισε γρήγορα με την σταθερή αξία, την Ελένη Κακαμπούκη, στο 55’ και πλέον πήρε τον ολοκληρωτικό έλεγχο του αγώνα, για να έρθει 15’ αργότερα, στο 70’, η Gizela Betancourt, να κάνει το 1-2, προσθέτοντας λάτιν μαγεία στη μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ στο επίσημο ντεμπούτο της με την ασπρόμαυρη φανέλα. Από εκεί και πέρα με το πόδι πατημένο στο γκάζι, ήταν η σειρά της κυρίας με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο, Θωμαής Βαρδαλή, να γράψει το 1-3 στο 75’. Το χορό των γκολ έκλεισε η Γεωργία Σακελλάρη, η οποία έγραψε το 1-4, βάζοντας το ''κερασάκι στην τούρτα'' και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Τη νίκη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από Κοντά οι φίλοι του Δικεφάλου απ’ την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, οι οποίοι έδωσαν το δικό τους χρώμα στις κερκίδες του γηπέδου.

Τρίκαλα 2011 - ΠΑΟΚ MORRIS: 1-4

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου, Smiljkovic, Κακαμπούκη, Πατερνά (80' Βοριά), Στράντζαλη (90' Σακελλάρη), Χατζηγιαννίδου, Βαρδαλή, Betancourt, Μίτκου, Νεφρού (46' Σπυριδωνίδου)