Είναι κάποια παιχνίδια... Chelsea - ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ
Είναι κάποια παιχνίδια, που η επιτυχία σε αυτά γράφεται με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Συλλόγου...

Είναι κάποια παιχνίδια, που η συμμετοχή και η επιτυχία σε αυτά γεννούν νέους οπαδούς...

Είναι κάποια παιχνίδια, που ο μόνος που μπορεί να τα χτυπήσει και να τα διεκδικήσει είναι ο ΠΑΟΚ...

Είναι κάποια παιχνίδια, όπως αυτό του Λονδίνου την Πέμπτη, όπου οι ΠΑΟΚτσήδες οπαδοί θα δώσουν το δικό τους τόνο, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης σε όλους εμάς πίσω στην Ελλάδα, αλλά και συναισθήματα σεβασμού σε κάθε Ευρωπαίο φίλαθλο...

Ένα τέτοιο παιχνίδι, λοιπόν, είναι το παιχνίδι του Stamford Bridge την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στις 22:00 το βράδυ, εκεί όπου η αγγλική Chelsea υποδέχεται τον πρωτοπόρο του ελληνικού πρωταθλήματος Δικέφαλο του Βορρά, τον μεγάλο ΠΑΟΚ.

Με το Λαό του δίπλα, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη το ταξίδι με κάθε διαθέσιμο αεροπορικό και όχι μόνο μέσο, ο ΠΑΟΚ θα "πουλήσει ακριβά το τομάρι του" απέναντι στη φημισμένη και δυνατή αντίπαλό του.

Η «μάνα» του Συλλόγου, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ εύχεται στο "πρωτότοκο" παιδί του καλή επιτυχία, ζητώντας του να μας κάνει άλλη μία φορά περήφανους. Άλλωστε το Λονδίνο γνωρίζει καλά τι εστί ΠΑΟΚ...

Την προσπάθεια του Δικεφάλου θα έχουμε την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε όλοι εμείς από τα κανάλια της Cosmote και πιο συγκεκριμένα από το CosmoteSport3HD.
 
Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2018
Europa League
Stamford Bridge

22:00, Chelsea - ΠΑΟΚ (CosmoteSport3HD)