Συνέντευξη Τύπου: «26α Αλεξάνδρεια»

paok
Κατηγορία: Κολύμβηση
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
 
Θεσσαλονίκη, 29/11/2018

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στα Γραφεία του ΠΑΟΚ ενόψει της έναρξης της διοργάνωσης «26α Αλεξάνδρεια», η οποία είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 30 Νοεμβρίου, 1 Δεκεμβρίου & 2 Δεκεμβρίου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Πρώτος το λόγο έλαβε, ο Γενικός Αρχηγός του Υγρού Στίβου και μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου κ. Γιάννης Ελευθεριάδης, ο οποίος αναφέρθηκε ότι ο ΠΑΟΚ για 5η συνεχή χρονιά αναλαμβάνει την ευθύνη της διοργάνωσης του κορυφαίου αυτού κολυμβητικού μίτινγκ, το οποίο είναι ενταγμένο στο διεθνές καλεντάρι της FINA. Γι' αυτό το λόγο, ο κ. Ελευθεριάδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο, οι οποίοι κάθε χρόνο δείχνουν την αμέριστη συμπαράσταση στο τμήμα του υγρού στίβου.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Έφορος του τμήματος Κολύμβησης κ. Νίκος Παρασκευόπουλος, ο οποίος τόνισε πως στους φετινούς αγώνες συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι αθλητές, οι οποίοι διεκδικούν μέσω της συμμετοχής τους σε αυτούς κάποιο όριο πρόκρισης σε πανευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις. 

Τη Συνέντευξη Τύπου ολοκλήρωση η Έφορος του τμήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης κα. Άννα Γουδή - Καραβασίλη, η οποία ανέφερε ότι το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΠΑΟΚ συμμετέχει για πρώτη φορά στους αγώνες στο κομμάτι που θα προστεθεί, με την επίδειξη των μικρών αθλητριών εντός και εκτός νερού.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς:

GOLD
Μακεδονία Παλλάς
PAOK Store
Σουρωτή
DK Marketing

SILVER
Athanasiadis 

BLACK & WHITE
Κύπρος Flowers
Μέλι «Κυψέλη»
Photo Dream Team

και τους Χορηγούς Επικοινωνίας:

INPAOK.COM
PAOK24.COM
PAOKVOICE.COM
PAOKDAY.GR

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ