Ανακοίνωση υποστηρικτή: DK Marketing!

paok
Κατηγορία: Κολύμβηση
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Θεσσαλονίκη, 29/11/2018
 
Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει την εταιρία DK Marketing ως GOLD υποστηρική των κολυμβητικών αγώνων «26α Αλεξάνδρεια».

H DK Marketing είναι μία εταιρεία Διεθνούς Εξαγωγικού Marketing. Από το 1999 την εμπιστεύονται πάρα πολλές επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, προκειμένου να αυξήσουν τις εξαγωγές τους και να εδραιωθούν στις αγορές του εξωτερικού.

Σκοπός της DK Marketing είναι η συνεχής κερδοφόρος ανάπτυξη των πελατών της. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο προσφέρει στις επιχειρήσεις αποτελέσματα που αυξάνουν τα καθαρά κέρδη και μειώνουν τα κόστη τους, μέσω του σχεδιασμού μίας ολιστικής προσέγγισης του διεθνούς marketing που διαπερνά κάθετα κάθε λειτουργία έκαστης επιχείρησης. Με παρουσία σε 7 μεγάλες πόλεις του εξωτερικού (Λονδίνο, Λουξεμβούργο, Σαγκάη, Κωνσταντινούπολη, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Νέα Υόρκη), η DK Marketing στην επιτυχία της εξαγωγικής δραστηριότητας των πελατών της.

Οι βασικές αρχές της DK Marketing:
Οδηγούμε τις μεγάλες επιχειρήσεις σε επιτυχημένη υλοποίηση εξαγωγικής δραστηριότητας μεγάλης κλίμακας σε διεθνές επίπεδο. 
Ενδυναμώνουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τροφοδοτώντας τες με εκείνα τα επιχειρηματικά εργαλεία που θα τις εξασφαλίσουν σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα. 
Προσφέρουμε ουσιαστικές υπηρεσίες marketing εξοικονομώντας πολύτιμους πόρους για την επιχείρηση.


Περισσότερα για την DK Marketing μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο www.dkmarketing.gr.


ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ