Καλπάζουν οι Αμαζόνες του Δικεφάλου...

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
Μία εκπληκτική επίδοση έχουν πετύχει φέτος τα γυναικεία τμήματα του Συλλόγου μας, αφού στις μέχρι τώρα αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τρία γυναικεία τμήματα μετρούν μόνο νίκες...

Συγκεκριμένα, οι "ισόβιες" Πρωταθλήτριες του Ποδοσφαίρου Γυναικών, μετά και τον αναμενόμενο θρίαμβό τους με 1-3 επί του συμπολίτη, έχουν καταφέρει να βγάλουν ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα και να κερδίσουν τον Ατρόμητο, τα Τρίκαλα και τον Άρη, και μάλιστα εκτός έδρας, ομάδες που λογικά θα βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, καθιστώντας την ομάδα το πρώτο φαβορί του πρωταθλήματος για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου...

Στη συνέχεια, πηγαίνουμε στο Χάντμπολ Γυναικών, εκεί όπου τα κορίτσια του Δικεφάλου κατάφεραν να κερδίσουν κάθε αντίπαλο που βρέθηκε στο διάβα τους, συμπεριλαμβανομένων του Ο.Φ.Ν.Ιωνίας, που είναι και ο βασικός τους ανταγωνιστικής και φέτος και του οποίου επικράτησαν εκτός έδρας, αλλά και της σκληροτράχηλης Αναγέννησης Άρτας, της οποίας επικράτησαν στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τη Μίκρα. 

Συνεχίζουμε με το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών, το οποίο συνεχίζει τη λατρεμένη συνήθεια των νικών, που την έχει καταστήσει το φαινόμενο στο χώρο του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ. Φέτος, τα κορίτσια της ομάδας έχουν βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα, έχουν πετύχει το απόλυτο των νικών, συμπεριλαμβανομένων των νικών επί του Παναθηναϊκού με 0-3 εκτός έδρας και της ΑΕΚ με 3-2 εντός έδρας, που αναμένεται να είναι και οι βασικοί ανταγωνιστές τους στη μάχη για την άνοδο στα σαλόνια της Α1.

Αξιοπρόσεκτη και η πορεία του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ο οποίος, δεδομένων των συνθηκών του γυναικείου μπάσκετ, πραγματοποιεί μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter