Έτοιμος για την μάχη του ημιτελικού...

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Ο Κυπελλούχος Ελλάδος ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σε νοκ άουτ αναμέτρηση τον Ολυμπιακό, στην ημιτελική φάση του League Cup "Νίκος Σαμαράς" 2018-19.

Έχοντας μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, ο Δικέφαλος αναχωρεί αεροπορικώς για την Αθήνα, την Τρίτη (11/12). Οι παίκτες του Σέρτζιου Στάνκου, άφησαν πίσω τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και εκμεταλλευόμενοι το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα, προετοιμάστηκαν κατάλληλα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Οι ασπρόμαυροι, έφτασαν στον ημιτελικό ως πρώτοι του Α' Ομίλου, αποκλείοντας τον Ηρακλή, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την Κομοτηνή. Σε περίπτωση πρόκρισης, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει, σε διπλό τελικό, τον νικητή του πρώτου ημιτελικού, ανάμεσα στον Φοίνικα Σύρου και την Α.Ε.Κ, με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται εκτός έδρας.

Διαιτητές: Βουδούρης, Ονόπας, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Ράπτης
Επόπτες: Νικάκης, Πατεράκης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00, στο Αθλητικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 2.