Άνετη νίκη επί της ΑΕΚ...

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Στην τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση πριν τη διακοπή των εορτών, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε εκτός έδρας, στο κλειστό των Αγίων Αναργύρων, την ΑΕΚ, της οποίας και επικράτησε άνετα με 0-3 σετ.

Ο Δικέφαλος, ο οποίος ξεκίνησε με τους: Φιλίποφ, Τακουρίδη, Όκολιτς, Τζούριτς, Γκόρτσανιουκ, Σαφράνοβιτς και λίμπερο τον Εφραιμίδη, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί με 1-4, διαφορά την οποία στη συνέχεια άνοιξε στους +7 πόντους, 3-10. Αν και η ΑΕΚ προσπάθησε να αντισταθεί, μειώνοντας σε 7-11, αυτό δεν ήταν ικανό να σταματήσει τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι διατηρώντας το ρυθμό και τη διαφορά κατέκτησαν τελικά το πρώτο σετ με τελικό σκορ 20-25, κάνοντας εύκολα το 0-1.

Στο δεύτερο σετ, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε, όπως και στο πρώτο σετ, προηγούμενος με 2-5, ανοίγοντας τη διαφορά αρχικά στους +5 πόντους, 5-10, και στη συνέχεια στους +10, 9-19, κατακτώντας τελικά πολύ άνετα το σετ με 13-25 τελικό σκορ.

Στο τρίτο σετ, αν και οι «ασπρόμαυροι» ευτύχησαν να προηγηθούν με 0-3, η γηπεδούχος ομάδα αντεπιτέθηκε, με τον ΠΑΟΚ να μένει πίσω στο σκορ για ένα πόντο, 5-4. Οι παίκτες του Δικεφάλου δεν το άφησαν όμως έτσι και απάντησαν άμεσα, γυρνώντας το σκορ αρχικά και ανοίγοντας τη διαφορά στη συνέχεια σε 10-15. Παρά τις προσπάθειες της ΑΕΚ να βάλει «δύσκολα» στον ΠΑΟΚ, ο τελευταίος δεν το επέτρεψε, κατακτώντας το σετ με 22-25 τελικό σκορ και τη νίκη με 0-3 σετ.

Η ομάδα του Δικεφάλου θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη διακοπή των εορτών για ξεκούραση, αλλά και για δουλειά, ώστε να επιστρέψει πιο δυνατός το νέο έτος.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: 0-3

Αναλυτικά τα σετ: 20-25, 13-25, 22-25