«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας...»

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής 20 Ιανουαρίου 2019 τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι, το οποίο θα κρίνει το ποιος θα βρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Pre League.

Σε έναν αγώνα «ντέρμπι», ο Δικέφαλος χρειάζεται τον κόσμο του δίπλα του, αφού είναι ο μόνος ικανός να του δώσει την ώθηση για την κατάκτηση της πολυπόθητης αυτής νίκης.

Για την κυριακάτικη αναμέτρηση, η αρχηγός Εύη Κυριακίδου και η Έλενα Κωνσταντινίδου μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr.

Εύη Κυριακίδου:

«Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς και ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή είναι βαθμολογικά ο βασικός μας αντίπαλος. Περιμένουμε το παιχνίδι να είναι δυσκολότερο από αυτό του πρώτου γύρου, αλλά εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες γι' αυτό. Εγώ που έζησα πέρυσι στον τελικό ανόδου το συναίσθημα της υποστήριξης του απίστευτου Λαού του ΠΑΟΚ, έχω να πω ότι ο φίλαθλος κόσμος μας μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τον έβδομο παίκτη μας. Καλούμε όλους τους ΠΑΟΚτσήδς, αλλά και όλο τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, βολεϊκό και μη, να δώσουν το παρόν και να ενισχύσουν την ομάδα μας με την παρουσία τους».

Έλενα Κωνσταντινίδου:

«Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι για εμάς, ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, ειδικά μετά το προηγούμενο παιχνίδι, που δεν ήμασταν τόσο δυνατές όσο θα έπρεπε. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ένα παιχνίδι που θα κριθούν πολλά και ελπίζουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και φυσικά τη νίκη! Μέσα σε όλο αυτό, βέβαια, χρειαζόμαστε και τη στήριξη του κόσμου, θέλουμε να δούμε τη Μίκρα γεμάτη».