Ασταμάτητες οι νεάνιδες!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Σε έναν αγώνα, όπου εν πολλοίς κρινόταν η πρώτη θέση του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης νεανίδων, οι νεάνιδες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ επικράτησαν με 92-60 του Παναθλητικού Συκεών στο Παλατάκι, κάνοντας το 2-0 στα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, το οποίο μεταφέρεται στον τελικό, όπου λογικά αναμένεται να βρεθούν οι δυο ομάδες αντιμέτωπες και απομένει μόνο μία νίκη για να κάνουν το 3-0 και να στεφθούν Πρωταθλήτριες Θεσσαλονίκης.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και έχτισαν γρήγορα μία διαφορά των 20 πόντων, με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει 33-13, και την οποία άνοιξαν στη συνέχεια για να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενες με 58-30. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι "ασπρόμαυρες" διατήρησαν τον ίδιο ρυθμό, με αυτό να τις βρίσκει στη λήξη του μπροστά στο σκορ με 82-47. Ο Δικέφαλος δε δυσκολεύτηκε να φτάσει τελικά στη νίκη, με την αναμέτρηση να λήγει με 92-60 τελικό σκορ.

Στα ντεσού της αναμέτρησης, η αναίτια αποβολή του προπονητή Βασίλη Μασλαρινού από τον πάγκο του ΠΑΟΚ από το διαιτητή Ι. Αγραφιώτη.
 
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η βράβευση από τον Έφορο του τμήματος κ. Βασίλη Αγγελίδη και τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Θόδωρο Πολυμένη προς τον ταμία και πρόεδρο της ανάπτυξης της ΕΚΑΣΘ κ. Άρη Γραμμενίδη για την προσφορά του στο γυναικείο μπάσκετ.

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ - Παναθλητικός: 92-60

Δεκάλεπτα: 33-13, 58-30, 82-47, 92-60

Διαιτητές: Αγραφιώτης Ι.-Βασιλόπουλος

ΠΑΟΚ KYANA (Μασλαρινός-Αγγελίδης): Μουμτζή 4, Λέξα 5, Καλούτσικου 2, Πολυμένη 15(2), Φείδα 1, Κριμίλη 23(3), Θεοδώρου 10, Τζέλου 8, Γενναίου 2, Μιχαηλίδου Κ. 8(1), Δαιμονάκου 8, Μιχαηλίδου Ε. 6(1). 

PHOTOSTORY