MVP o Μουαγκουτούτια, διάκριση για Φιλίποφ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Ο ακραίος του Δικεφάλου, Γκάρετ Μουακουτούτια, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League 2018-19. Ο νεοαποκτηθείς παίκτης των Κυπελλούχων Ελλάδος, εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την εκπληκτική του εμφάνιση κόντρα στον Ηρακλή και έγινε ο τρίτος παίκτης των ασπρόμαυρων, μετά τον Μάρκεζ και τον Κλαπβάικ, που κερδίζει το βραβείο του MVP Βίκος Cola.

Εκτός του Αμερικανού άσου, ακόμα ένας παίκτης του ΠΑΟΚ διακρίθηκε στην αγωνιστική που μας πέρασε, καθώς ο Ντίμα Φιλίποφ, με την πολύ καλή του εμφάνιση, συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους κορυφαίους.

Ο Γκάρετ Μουακουτούτια, σχετικά με τη διάκρισή του, δήλωσε:
"Πρώτα από όλα είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Ήταν ένα δύσκολο ματς και χαίρομαι που τα καταφέραμε. Η διάκριση μου ως πολυτιμότερος παίκτης είναι κάτι ξεχωριστό για εμένα. Είναι η πρώτη φορά που παίζω στην Ελλάδα και είναι σημαντικό. Κάναμε ένα βήμα, όμως έχουμε ακόμα πολλά να δώσουμε ώστε να κατακτήσουμε τους στόχους μας που είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος. Αυτό το βραβείο ανήκει στην κόρη μου...".

Οι καλύτεροι της 14ης αγωνιστικής
MVP ΒΙKOΣ COLA: Γκάρετ Μουακουτούτια (Η.Π.Α., ακραίος, ΠΑΟΚ)
Πασαδόρος: Ντίμα Φιλίποφ (ΠΑΟΚ)
Διαγώνιος: Μπόγιαν Γιορντάνοφ (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Ακραίοι: Φροίξος Κωτσάκης (Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός), Ραφαήλ Κουμεντάκης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Κεντρικοί: Μαγκαλάες Γκλαντσόουν (Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός), Πέταρ Τουράνιανιν (Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης)