Κυρίαρχος στην πάλη ο ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Πάλη
Το τρίτο σερί πρωτάθλημα στην κατηγορία ανδρών πανηγύρισε η ομάδα πάλης του Συλλόγου μας στο σπίτι της, το PAOK Sports Arena το σαββατοκύριακο 9 & 10 Φεβρουαρίου.

Η ομάδα του Δικεφάλου αναδείχθηκε στην 1η θέση με συνολικά 128 βαθμούς, με τον δεύτερο Εθνικό ΓΣ να έχει συγκεντρώσει 46 βαθμούς και τον τρίτο Α.Ο. Λεοντίδες Άνω Λιοσίων 34 βαθμούς.

Συνολικά, οι επιτυχίες των αθλητών του ΠΑΟΚ:

Χρυσά μετάλλια: Δημήτρης Τσεκερίδης, Πέτρος Μανουηλίδης, Χρήστος Θεοδωριάδης, Μανρίκος Θεοδωρίδης.

Ασημένια μετάλλια: Λαοκράτης Κεσίδης, Γιώργος Σωτηριάδης, Απόστολος Μανουηλίδης, Μιχάλης Νικηφορίδης, Ηλίας Παγκαλίδης.

Χάλκινα μετάλλια: Κυριάκος Ζουρνατζίδης, Δημήτριος Κιουπλίδης, Μάρκος Θεοδωρίδης, Παύλος Χατσατούρωβ.

Για την επιτυχία της ομάδας, καθώς και για τη διοργάνωση, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr ο Έφορος του τμήματος κ. Χάρης Μάλλιος:

"Με εννιά μετάλλια στις δέκα κατηγορίες, με επτά στους δέκα αθλητές σε τελικούς, εκ των οποίων οι δύο εμφύλιοι και σε απόσταση 82 βαθμών από το δεύτερο, καθώς και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων φέτος, πιστεύω πως είμαστε οι κυρίαρχοι στο άθλημα της πάλης. Δεχθήκαμε τα συγχαρητήρια όλων για τη διοργάνωση στο PAOK Sports Arena, καθώς έτσι ανέβηκε το επίπεδο της ελληνικής πάλης, ενώ και η Ομοσπονδία ανέφερε πως στο ίδιο γήπεδο θα προσπαθήσει να διεξαχθεί ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είναι μεγάλη χαρά μας, που το γήπεδό μας πληροί κάθε προϋπόθεση για τη διεξαγωγή αγώνων και άλλων αθλημάτων του Συλλόγου".
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ
 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter