Άτυχος... σε γκραν γκινιόλ αγώνα!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS αντιμετώπισε εκτός έδρας το απόγευμα του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου 2019 στο Ιωνικό Κολυμβητήριο το Ν.Ο. Χίου, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 10-9 τελικό σκορ.
 
Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να προηγηθούν με 3-0, μειώνοντας σε 3-1, ύστερα από γκολ του Χάρη Χαραλαμπόπουλου από τη θέση του φουνταριστού. Ο δείκτης της διαφοράς ανέβηκε και πάλι στα τρία γκολ και η λήξη του οκταλέπτου βρήκε πίσω τον ΠΑΟΚ με 4-1 σκορ.
 
Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» ετοίμασαν την αντεπίθεσή τους και μετά το 5-1 στην έναρξη του οκταλέπτου, με την πολύ δυνατή τους εμφάνιση στην άμυνα, δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να πλησιάσει την εστία. Όπως είναιγνωστό, η καλή άμυνα είναι αυτή που δημιουργεί τις καλές επιθέσεις και οι παίκτες του Δικεφάλου το εκμεταλλεύτηκαν, μειώνοντας σε 5-4, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
 
Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε, με γκολ των Διονύση Καρούντζου και Παύλου Μουρατίδη, σε 6-6, ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα, με τον Δικέφαλο να μένει πίσω στη λήξη του τρίτου οκταλέπτου για δύο γκολ, 8-6.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Aria Soleimanipak μείωσε σε 8-7 για τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Νίκος Σαρησάββας ισοφάρισε σε 8-8. Ο Γιάννης Κεχαλάρης έδωσε το προβάδισμα στο Δικέφαλο, γράφοντας το 8-9, στο οποίο απάντησαν οι γηπεδούχοι, 9-9. Παρά τις προσπάθειες αντίδρασης, ο Δικέφαλος επέτρεψε στον αντίπαλο να προηγηθεί με 10-9, σκορ με το οποίο και έληξε η αναμέτρηση.

Ν.Ο. Χίου - ΠΑΟΚ ΜΟRRIS: 10-9 

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-3, 3-2, 2-3