ΠΑΟΚ - Α.Ο. Θήρας

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Μετά τη μεγάλη νίκη-πρόκριση επί του Α.Ο. Πορφύρα στην προηγούμενη φάση, το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ακόμη μία ομάδα επιπέδου Α1 Εθνικής Κατηγορίας για τη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, τον Α.Ο. Θήρας.

Στο κλειστό της Μίκρας στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαρτίου, ο Δικέφαλος θα βρει αντίπαλό του την ιστορική ομάδα της Σαντορίνης, η οποία έχει διαγράψει τη δικιά της πορεία στο χώρο του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.

Αγώνας κυπέλλου, λοιπόν, με άρωμα Α1... εκεί όπου τα κορίτσια μας θέλουν να βρεθούν του χρόνου, ούτως ώστε να αντιμετωπίζουν περισσότερες φορές αντιπάλους αναλόγου επιπέδου.

Από την ομάδα μας δε λείπει ούτε η ποιότητα, ούτε το ταλέντο, αλλά ούτε και το βάθος του ρόστερ, προκειμένου να κοιτάξει «στα μάτια» τον αντίπαλό της και να πετύχει το καλύτερο δυνατό.

Η ομάδα καλεί τους οπαδούς του Συλλόγου, αλλά και τους οπαδούς του γυναικείου βόλεϊ να βρεθούν στο γήπεδο, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια των αθλητριών για πρόκριση στα ημιτελικά.
 
Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019
Φάση των «8», Κύπελλο Ελλάδος
Ε.Γ. Μίκρα 1

19:00, ΠΑΟΚ - Α.Ο. Θήρας 
(LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)