Η Ακαδημία Στίβου στην Άρτα!

paok
Κατηγορία: Στίβος
Στην πόλη της Άρτας βρέθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 το τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ με τις μικρές ηλικιακές κατηγορίες, σε συνέχεια της επιτυχημένης κοινής προπόνησης που είχε πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με τον Σύλλογο Α.Σ. ΑΡΤΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ, προκειμένου να λάβουν μέρος οι μικροί αθλητές σε αγωνιστική ημερίδα.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του Α.Σ. ΑΡΤΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ που ήταν και η διοργανώτρια ομάδα της 1ης ημερίδας στίβου, 400 αθλητές και αθλητριες, καθώς και 12 σύλλογοι από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος ήταν ο απολογισμός της εν λόγω αγωνιστικής ημέρας σε ένα κατάμεστο στάδιο από φιλάθλους του στίβου.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ, διότι ήταν η ομάδα από την πιο μακρινή χιλιομετρικά περιοχή της Ελλάδας!

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους η κα. Αναστασία Σίμου-Τάσιου Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Αρταίων κ. Δημήτρης Σφήκας, ο Πρόεδρος του Νομικού προσώπου και αθλητικού κέντρου του Δήμου κ. Γιώργος Πανέτας, ο κ. Νίκος Λιόντος πρόεδρος ΑΑΔΕ-ΟΤΑ, ο πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, καθώς και ο κ. Χαράλαμπος Παπαχρήστος βετεράνος αθλητής του ακοντισμού, Μεσογειονίκης, Βαλκανιονίκης και Πανελληνιονίκης.

Από αγωνιστικής πλευράς, οι μικροί αθλητές μας πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, αγγίζοντας συνολικά τον διψήφιο αριθμό μεταλλίων.

Πιο αναλυτικά, οι αθλητές που βρέθηκαν στην πρώτη 5άδα του κάθε αγωνίσματος:
Γώγος Ιωάννης, 1ος 800μ. μίνι
Παπανικολάου Γεώργιος, 1ος 600μ. Κ16
Καρανικόλα Ειρήνη, 1η μήκος μίνι
Μπαχαρίδου Στεφανία, 1η 600μ. Κ16
Σφυρούδης Κωνσταντίνος, 2ος 150μ. Κ14
Γιαννουλίδου Αικατερίνη, 2η μήκος μίνι
Φρουζάκης Πέτρος, 3ος 600μ. Κ16
Γιαννουλιδου Ραφαηλία 3η 800μ. μίνι
Γιαννουλίδου Αναστασία 3η 600μ. Κ16
Κηπουρίδης Αθανάσιος 4ος 300μ. Κ16
Στυλιανιδου Ιωάννα 4η 150μ. Κ14
Κουνδούρας Γεώργιος 5ος 300μ. Κ16
Αθανασιάδου Κυριακή 5η 150μ. Κ14
Δαγλαρόγλου Νικολέτα 5η 1200μ. Κ14
Μαυρογεννίδου Αγγελική 5η 50μ. μίνι

Συνολικά στην πόλη της Άρτας ταξίδεψαν 70 άτομα, όπου μετά από τους αγώνες, επισκέφθηκαν όλοι μαζί το ιστορικό Γεφύρι της Άρτας, καθώς και την πόλη των Ιωαννίνων, διότι η μετακίνηση εκτός από αγωνιστικό, είχε και εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Για το ταξίδι στην Άρτα και τη συμμετοχή στους αγώνες, η Έφορος κα. Τάνια Κεραμυδά δήλωσε:

"Είμαι συγκινημένη από την προσέλευση των παιδιών αλλά και των γονιών που για άλλη μια φορά στέκονται στο πλευρό του τμήματος καθώς και απόλυτα ευχαριστημένη τόσο από την απόδοση και την προσπάθεια όλων ανεξαιρέτως των αθλητών όσο και από την άψογη παρουσία των προπονητών σε όλα τα επίπεδα. Σίγουρα είναι πάρα πολύ ευχάριστο το να έρχονται μετάλλια και είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα. Όμως το προσωπικό μου στοίχημα από το καλοκαίρι που ανέλαβα το τμήμα είναι αρχικά τα παιδιά να ευχαριστιούνται τον αγώνα τους, να χαίρονται για τη συμμετοχή τους και το κυριότερο να σέβονται τους αθλητές των υπολοίπων ομάδων. Βλέποντας λοιπόν τα παιδιά μας να ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλον μεταξύ τους με τέτοιο δέσιμο αλλά και να χειροκροτούν και να δίνουν κουράγιο στους αθλητές των άλλων ομάδων, πως να μην είμαι ευχαριστημένη;".
 

PHOTOSTORY