«Τρίποντο ανθρωπιάς» από την Αναδομώ!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Σε εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα της χορηγού εταιρίας ΑΝΑΔΟΜΩ Ο.Ε. παρευρέθηκε σύσσωμη η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε η απονομή δωροεπιταγής ύψους 2.500€ στο Φιλανθρωπικό Σύλλογο «ΣΥΖΩΗ». Ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από μία τέτοια δράση!

Η εκπρόσωπος της εταιρίας, κα. Νάγια Χαλιάζη, χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αναδομώ σημαίνει προτεραιότητα, έμπρακτη αγάπη και τρόπος ζωής. Η σημερινή εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας της εταιρίας μας. Εσείς είστε η δύναμή μας και προσπαθούμε να το αποδεικνύουμε έμπρακτα! Μαζί μας είναι ο Σύλλογος ‘ΣΥΖΩΗ’, ένας φιλανθρωπικός σύλλογος για άτομα με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες. Αυτό για εμάς είναι μόνο η αρχή! Στόχος μας είναι η στήριξη σε ομάδες που το έχουν ανάγκη και αυτό είναι και το μότο του Αναδομώ CARE. Ευχαριστούμε την γυναικεία ομάδα που δίνει ενεργό παρόν σε αυτήν τη δράση μας και της ευχόμαστε συγχαρητήρια για την πορεία της τη φετινή χρονιά και καλή επιτυχία στα εναπομείναντα παιχνίδια».
 
Η ομάδα του ΠΑΟΚ, από την πλευρά της, δώρισε στην εταιρία και, ειδικότερα, στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Νίκο Κωνσταντινίδη αναμνηστική φανέλα υπογεγραμμένη από όλες τις αθλήτριες.
 

PHOTOSTORY