Το σήκωσαν οι Πρωταθλήτριες!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 στο PAOK Sports Arena η απονομή του τροπαίου στην πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, η οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Pre League και την άνοδο στα σαλόνια της Α1 Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών.

Δίπλα στην ομάδα βρέθηκαν ο διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος και επίλεκτο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ κ. Κώστας Αμοιρίδης, καθώς και ο Έφορος κ. Γιώργος Χατζηβασιλειάδης.

Την απονομή των μεταλλίων πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας κ. Νίκος Δατσέρης, ενώ την απονομή του κυπέλλου έκανε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Χρήστος Σύλλας.

Μεταξύ άλλων, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Καπετανάκης και ο ειδικός γραμματέας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Πατρίδας.

Βροντερό «παρών» έδωσαν η Ακαδημία Βόλεϊ Γυναικών, καθώς και το τμήμα Πάλης με επικεφαλής τον Έφορο κ. Χάρη Μάλλιο, με τους μικρούς αθλητές να έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τις Πρωταθλήτριες!

O διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος απένειμε αναμνηστικό στην αρχηγό της ομάδας Εύη Κυριακίδου για τη μεγάλη προσφορά της στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

PHOTOSTORY