Και τώρα Ποσειδώνιο...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Τον πρώτο του αγώνα για την φάση των play-offs της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο ΠΑΟΚ Morris εκτός έδρας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κολυμβητήριο Γουδή.

Σε ένα «κλειστό» αγώνα, στον οποίο οι άμυνες ήταν σφιχτές και οι επιθέσεις φειδωλές ο Δικέφαλος γνώρισε την ήττα με 8-6.

Το παιχνίδι βρήκε στο πρώτο οκτάλεπτο τις ομάδες ισόπαλες 1-1 με τους τερματοφύλακες και τις άμυνες να έχουν την τιμητική τους, ενώ περίπου ίδιο ήταν και το δεύτερο οκτάλεπτο με την μόνη διαφορά ότι αυτό έληξε 3-2 και 4-3 συνολικό σκορ υπέρ των γηπεδούχων στο ημίχρονο. Το τρίτο οκτάλεπτο κύλησε στον ίδιο ρυθμό όπως και το πρώτο οκτάλεπτο λήγοντας με 1-1 (5-4 συνολικό σκορ), για να φτάσουμε στο τέταρτο οκτάλεπτο, όπου με ένα επιμέρους 3-2 και τελικό 8-6 η νίκη πήγε στους γηπεδούχους.

Συμπερασματικά ο Δικέφαλος δεν ήταν κακός, αλλά στις λεπτομέριες του αγώνα κρίθηκε ο νικητής.

Η σειρά πλέον μεταφέρεται στο Ποσειδώνιο, εκεί όπου την Κυριακή ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται τους σημερινούς γηπεδούχους στοχεύοντας στην νίκη προκειμένου να κατέβει εκ νέου στην Αθήνα στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς έκει όπου θα κριθούν όλα.΄Η ομάδα έχει μπροστά της το ταξίδι της επιστροφής, να ξεκουρασθεί όσο προλαβαίνει και να αγωνιστεί στις 15:00το απόγευμα της Κυριακής χωρίς να έχουν συμπληρωθεί ούτε καν 48 ώρες από τον σημερινό αγώνα γεγονός που από μόνο του δημιουργεί θέμα αθέμιτου ανταγωνισμού μεταξύ των διαγωνιζομένων ομάδων. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει μάθει στην πολύχρονη ιστορία του να αγωνίζεται και να παλεύει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ ΜΟRRIS: 8-6

Αναλυτικά το οκτάλεπτα: 1-1, 3-2, 1-1, 3-2 

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας 2, Ζάτοβιτς 3, Κόχειλας Ν., Κουλούρης, Νάνος, Κεχαλάρης, Καρούντζος 1, Παπαδομανωλάκης, Σολεϊμανιπάκ, Χαραλαμπόπουλος, Βοζίκης, Μανθογιάννης, Τάτσης.