ΠΑΟΚ και τελικοί κυπέλλων 2019!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ

Το 2019 βρήκε τον ΠΑΟΚ να δηλώνει παρόν σε τέσσερις τελικούς κυπέλλων Ελλάδος. Καμία έκπληξη δεν αποτέλει το γεγονός ότι τρείς από αυτούς διοργανώθηκαν στην Νότια Ελλάδα και ένας στην Άρτα, στην έδρα του αντιπάλου του Δικεφάλου.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, στις 16 Φεβρουαρίου το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών του Συλλόγου υπέταξε στο νεόδμητο γήπεδο της Άρτας την ομώνυμη Αναγέννηση, η οποία ήταν ουσιαστικά γηπεδούχος, καθώς ο αγώνας πραγματοποιούνταν στην πόλη της, και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος.

Μία μέρα μετά, στις 17 Φεβρουαρίου, ο μπασκετικός ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στα κατάμεστα, από 4.500 μικρά παιδιά «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου. Ο Δικέφαλος έκανε ηρωική προσπάθεια αλλά έχασε στις λεπτομέρειες.

Στις 20 Απριλίου, το τμήμα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ παρέμεινε αήττητο σε Final-4, τα οποία διεξάγονται σε νησί έχοντας τρεις στις τρεις κατακτήσεις στις Σύρο, Ρόδο και φέτος Κρήτη. Ο «Πατριάρχης» αφού πρώτα απέκλεισε τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά της διοργάνωσης, στον τελικό κέρδισε και τον Ηρακλή και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος, στο Final-4 της Ιεράπετρας, το οποίο πραγματοποιήθηκε χωρίς φιλάθλους των ομάδων.

Ο τελευταίος τελικός της ομάδας μας για το 2019 ήταν της «ναυαρχίδας» του Συλλόγου, στο ΟΑΚΑ, στην έδρα της ΑΕΚ κεκλεισμένων των θυρών, στις 11 Μαΐου. Στον 16ο του τελικό στο λεκανοπέδιο Αττικής ο ΠΑΟΚ κέρδισε την αντίπαλό του για τρίτη φορά και δεύτερη συνεχόμενη στην έδρα της και κατέκτησε το τρίτο σερί Κύπελλο Ελλάδος και κατ'επέκταση το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Ο Δικέφαλος σε τέσσερις τελικούς μακριά από την έδρα του διοργανωμένους από διαφορετικές ομοσπονδίες, που έχουν όλες έδρα την Αθήνα κατάφερε να κερδίσει τους τρεις και να παίξει στα ίσα στο Ηράκλειο κόντρα στον Παναθηναϊκό, χωρίς να μπορεί να έχει σε κανέναν την στήριξη των φιλάθλων του. Στο δια ταύτα, ο ΠΑΟΚ δεν «μασάει» από τίποτα μπαίνει μέσα στο γήπεδο και χτυπάει όλα τα παιχνίδια όπως έχει μάθει να κάνει τα 93 χρόνια της περήφανης και ένδοξης ιστορίας του.
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟK


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter