Η οικογένεια Χαχούδη στηρίζει τις Νταμπλούχες!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Θεσσαλονίκη, 11/12/2017

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την οικογένεια Χαχούδη και την εταιρία DEMI’S BAKERY για τη σεζόν 2017-2018.

Το ιστορικό και η δραστηριοποίηση της εταιρίας

Από το 1910 η οικογένεια Χαχούδη δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια σιτηρών, διανύοντας μια πορεία ανάπτυξης και συνεχούς εκσυγχρονισμού, που την έχει οδηγήσει στην καθετοποίηση της παραγωγή της και τη διάθεση των προϊόντων της μέσω των τριών καταστημάτων λιανικής που διαθέτει στα Γιαννιτσά.

Ο καινοτομικός τρόπος σκέψης και η οργανωμένη προσπάθεια συνεχίστηκαν με τη δημιουργία αυτόματου ποιοτικού ελέγχου και την εφαρμογή πρότυπου συστήματος ιχνηλασιμότητας με αναγραφή παρτίδας σε κάθε συσκευασία.

Σήμερα, με νέα εταιρική ταυτότητα έχει πετύχει τη δυναμική είσοδο της στην αγορά των λειτουργικών τροφίμων, με τη σπορά – για πρώτη φορά στην Ελλάδα – του σπόρου Ντίνκελ – Σπέλτα και την παραγωγή προϊόντων από αλεύρι Ντίνκελ – Σπέλτα -Φαγόπυρο – Ghia – Σίκαλης – Αμάρανθου από Αλευρά Κόκκινου κρασιού, κατατάσσοντας μάς σε μία πολιτική κατηγορία αρτοποιίας των Superfoods.

Η εταιρία αναπτύσσει το ήδη υπάρχον δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης, με τη μέθοδο της δικαιόχρησης, όπου διατίθενται, εκτός από τα λειτουργικά τρόφιμα, καινοτόμα και πρωτοποριακά αρτοσκευάσματα και αρτογλυκίσματα. Με έμφαση στη διατήρηση της υψηλής ποιότητας των πρώτων υλών και των προϊόντων της και την συνεχή έρευνα καινοτόμων πρώτων υλών για την αρτοποίηση, καθώς φρέσκου υγιεινού και υψηλής διατροφικής αξίας ψωμιού μέσα από την αργή ωρίμανση και ψησίματος καθημερινά σε Φούρνους με πέτρα.


ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ