Επίσκεψη του κ. Δημήτρη Κούβελα στα γραφεία του ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ

Επίσκεψη στα Γραφεία του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε τη Δευτέρα 1 Ιουλίου ο υποψήφιος βουλευτής στην Α' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, και επίλεκτο μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Δημήτρης Κούβελας, ο οποίος συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές με την Νέα Δημοκρατία.

Τον κ. Κούβελα υποδέχθηκαν ο Α' Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, και αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και πολλοί έφοροι.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον αθλητισμό σε συνάρτηση πάντα με τον Σύλλογο και την πόλη μας, με τον κ. Κούβελα μεταξύ άλλων να δηλώνει: «Το νέο Γήπεδο της Τούμπας είναι και ένα δικό μου προσωπικό στοίχημα καθώς θα προσφέρει θέσεις εργασίας θα επενδυθούν χρήματα ενώ θα αποτελεί ένα σημείο αναφοράς της πόλης, που θα τονώσει τον τουρισμό και σίγουρα θα αποτελεί παρακαταθήκη για την αθλητική κοινωνία της Θεσσαλονίκης».

Ακολούθησε φιλική συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων, για θέματα επικαιρότητας, ενώ στο τέλος οι παριστάμενοι ευχήθηκαν στον κ. Κούβελα καλή επιτυχία στις προσεχείς εκλογές.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ