Beach Handball: Τελικοί για Παπαβασίλη-Ελευθεριάδη-Τσαναξίδη και Μούρνου!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Δύο στις δύο εμφανίσεις στους τελικούς, πέτυχαν τόσο η Εθνική ανδρών όσο και η Εθνική Γυναικών, στους Μεσογειακούς αγώνες Beach Handball.

Η Εθνική ανδρών που έχει στο ρόστερ της τρεις αθλητές του ΠΑΟΚ (Παπαβασίλης,Ελευθεριάδης, Τσαναξίδης), μετά από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό νίκησε με ανατροπή 2-1 (12-13, 16-10, 9-8) την Αίγυπτο και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης και συγκεκριμένα στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες- Πάτρα 2019.

Στους τρεις αγώνες κόντρα στην Αίγυπτο, ο Γιώργος Παπαβασίλης πέτυχε έξι πόντους, ο Γιώργος Ελευθεριάδης έξι πόντους και ο Χρύσανθος Τσαναξίδης πέτυχε εννέα. 

Στον τελικό η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει σήμερα (28/8) στις 20:50 (EΡΤSPORTS) την Πορτογαλία στο κεντρικό γήπεδο της εγκατάστασης «Άρτεμις».

Όσον αφορά την Εθνική γυναικών η οποία έχει στο ρόστερ της την Λένα Μούρνου, θα αναμετρηθεί στον μεγάλο τελικό σήμερα (28/8) στις 19:50 (απευθείας από ΕΡΤ Sports) κόντρα στην Πορτογαλία.

Με την Λένα Μούρνου να πετυχαίνει οκτώ πόντους, η Ελλάδα απέκλεισε με 2-0 νίκες την Τυνησία και πανηγύρισε την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας! Καλή επιτυχία!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter