Συνέντευξη τύπου ενόψει Handball Premier

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

 

Θεσσαλονίκη, 20/09/2019


Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΠΑΟΚ στο ιστορικό Γήπεδο Τούμπας, ενόψει της πρεμιέρας του τμήματος χάντμπολ ανδρών στην Handball Premier 2019-20.

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00, στο κλειστό γήπεδο Νεάπολης, κάνοντας «ποδαρικό» στην νέα απαιτητική αγωνιστική χρονιά.

Με ένα κράμα έμπειρων και νεαρών ταλαντούχων παιδιών, ο ΠΑΟΚ θέλει να παρουσιάσει την νέα χρονιά ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, με το πάθος και την επιμονή να είναι τα κυρίαρχα στοιχεία αυτής της νέας προσπάθειας από το ανδρικό τμήμα χάντμπολ.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, πρώτος τον λόγο πήρε ο έφορος του τμήματος, Γρηγόρης Πετρίδης, ο οποίος ευχαρίστησε στον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ, κο Αθανάσιο Κατσαρή και το Διοικητικό Συμβούλιο, προχωρώντας στην ανάλυση των στόχων της νέας χρονιάς.

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν οι φυσικοί πρωταγωνιστικές, που δεν είναι άλλοι από τον προπονητή της ομάδας μας, Αλέξη Παπαβασίλη, και τους παίκτες Θοδωρή Πετρίδη, Απόστολο Παλάσκα και Μανώλη Ιωαννίδη, οι οποίοι ευχήθηκαν μία καλή χρονιά, δίχως τραυματισμούς, κάνοντας με την σειρά τους αναφορά στους στόχους τους οποίους έχει θέσει η ομάδα για την νέα χρονιά, αλλά και το δικό τους κάλεσμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ για στήριξη. 


ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ