Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Λάρισα

paok
Κατηγορία: Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ

Πρεμιέρα στις φετινές εντός έδρας υποχρεώσεις για τον ΠΑΟΚ, με ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για την ομάδα μας, που υποδέχεται τη Λάρισα το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 16:15 για την 2η αγωνιστική της Basket League.  Περιμένουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο πλευρό μας για να τιμήσουμε όλοι μαζί την μνήμη των έξι παιδιών που έφυγαν από τη ζωη πριν από 20 χρόνια, στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ενημερώνουμε επίσης, ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας και το Σάββατο (5/10), από τις 11:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα (16:15).

Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας...

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

 lista_eisithria.png

Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 14 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία… 

-PAOK Sports Arena

Πέμπτη (3/10): 10:00-18:00
Παρασκευή (4/10): 10:00-18:00
Σάββατο (5/10): 11:00-μέχρι την έναρξη του αγώνα

-Online μέσω του δικτύου της Ticketmaster από σήμερα μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδω

-Δίκτυο καταστημάτων PUBLIC

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ.

Πηγή: paokbc.gr