ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ - Παναθηναϊκός

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Ποδαρικό στη νέα χρονιά κάνει ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, υποδεχόμενος στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος στο PAOK Sports Arena τον Παναθηναϊκό το μεσημέρι της Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 13:00.

Ο Δικέφαλος θέλει να πραγματοποιήσει μία καλή αγωνιστική χρονιά, αρχής γενομένης την Κυριακή με την αθηναϊκή ομάδα. 

Με το ιατρικό δελτίο λευκό και όλες τις παίκτριες στη διάθεσή του, ο Βασίλης Μασλαρινός φιλοδοξεί όλοι μαζί να πάρουμε το «ροζ» φύλλο αγώνα.

Πρόσκληση στον κόσμο να παρευρεθεί στον κυριακάτικο αγώνα, έχουν κάνει ήδη τα κορίτσια του τμήματος, ούτως ώστε όλοι μαζί να χαρούμε τη νίκη!

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Μασλαρινός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Είναι η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, για εμάς κάθε μέρα και κάθε προπόνηση που περνάει είναι υπέρ μας, γινόμαστε καλύτεροι! Όσο περνάει ο καιρός βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο και τώρα είμαστε πανέτοιμοι για ένα ντέρμπι με την ομάδα του Παναθηναϊκού. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας δώσει την ώθηση για τη νίκη! Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και να κερδίσουμε».

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα μέσω livestreaming στο επίσημο κανάλι του youtube ACPAOK / Α.Σ. ΠΑΟΚ, την παραγωγή του οποίου επιμελείται το Γραφείο Τύπου, σε προσφορά της εταιρίας Ησαϊάδης Α.Ε..
 
Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019
1η αγωνιστική, Α1 
PAOK Sports Arena
13:00, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ - Παναθηναϊκός
(LIVESTREAMING από το επίσημο κανάλι στο youtube ACPAOK / Α.Σ. ΠΑΟΚ)