Οι δηλώσεις Φιλίππου - Betancourt!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Οι δηλώσεις του προπονητή Σπύρου Φιλίππου και της πρωταγωνίστριας της αναμέτρησης Gisela Betancourt, μετά τη λήξη του αγώνα.

Σπύρος Φιλίππου: «Απέναντι σε έναν αντίπαλο που παραδοσιακά μας δυσκολεύει και έναν κακό αγωνιστικό χώρο θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη το φετινό πρωτάθλημα. Κατορθώσαμε με το ξεκίνημα του αγώνα να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να κυριαρχήσουμε σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού. Είχαμε και πριν το 1ο γκολ 3-4 καθαρές ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ και δίκαια πήγαμε στην ανάπαυλα με το 0-2. Οι παίκτριες μου και στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου έδειξαν σωστή συγκέντρωση και πειθαρχία στο τακτικό πλάνο και πέρα των γκολ δημιούργησαν με σωστή ανάπτυξη και άλλες ευκαιρίες. Πρέπει να αποφύγουν τα σημεία χαλαρώσης και την κατοχή με ρίσκο σε λάθος χώρους του γηπέδου, που παρουσίασαν για μικρό χρονικό διάστημα μεταξύ 70–80.

Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση όλων των παικτριών και έδειξαν πως έχουν την ποιότητα να πειθαρχήσουν σε συγκεκριμένους κανόνες. Έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και αν συνεχίσουν με την ίδια διάθεση τα αποτελέσματα θα έρθουν.»

Gisela Betancourt: « Ήμασταν συγκεντρωμένες από την πρώτη στιγμή του παιχνιδιού με το μυαλό μας μόνο στους τρεις βαθμούς. Η ομάδα μας είναι οργανωμένη συνέχεια και αυτό αντικατοπτρίζεται στο τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Προσωπικά είμαι χαρούμενη που βοήθησα την ομάδα με τα γκολ που πέτυχα και που ξεκινήσαμε με νίκη την σεζόν.»
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter