Αποκλεισμός στις λεπτομέρειες για τον ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται στην Σερβία. Ο Δικέφαλος γνώρισε την ήττα από την «νταμπλούχο» Σερβίας, ZORK Jagodina, με 26-19 και με συνολικό σκορ 49-44, μένει εκτός συνέχειας του EHF European Cup 2019-20.

Ο ΠΑΟΚ Mateco παρατάχθηκε στο γήπεδο με τις: Χατζηπαρασίδου, Ζυγούρα, Γκάτζιου, Φερφόλια, Νίκολιτς, Παναγιωτίδου και τερματοφύλακα την Καμπόιμ. 

Σ' ένα πρώτο ημίχρονο που έμοιαζε αρκετά αυτό του πρώτου παιχνιδιού στην Βέροια, ο Δικέφαλος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν μπροστά με δύο γκολ διαφορά, 1-3. Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε, ωστόσο ο ΠΑΟΚ Mateco διατηρούσε το προβάδισμα μέχρι και το δεύτερο δεκάλεπτο, 6-7. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχες έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να κάνουν ανατροπή στο σκορ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι 13-11.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχες ήταν εκείνοι που μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο, καθώς στο πρώτο δεκάλεπτο πήραν προβάδισμα μέχρι και τεσσάρων τερμάτων, 17-13. Ο Δικέφαλος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά οι γηπεδούχοι διατηρούσαν την διαφορά, ανεβάζοντας την σταδιακά στα πέντε τέρματα. Στο τελευταίο δεκάλεπτου του αγώνα, ο ΠΑΟΚ Mateco προσπάθησε να μειώσει την διαφορά, την οποία έφτασε στα τέσσερα τέρματα, ωστόσο αυτή ήταν η μικρότερη τιμή της. Στα τελευταία λεπτά, ο Δικέφαλος ρισκάρισε στο επιθετικό κομμάτι για να μειώσει την διαφορά κάτι που δεν του βγήκε, με τον αγώνα να λήγει με 26-19 και συνολικό σκορ 49-44. 

Τα κορίτσια του Δημήτρη Πελεκίδη, στρέφουν το βλέμμα τους πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις, εκεί όπου μοναδικός στόχος είναι η διατήρηση των κεκτημένων. 

Μόνο υπερηφάνεια για τις «νταμπλούχες» μας! Πάμε ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ (Δημήτρης Πελεκίδης): Νίκολιτς 3, Χατζηπαρασίδου 6, Καμπόιμ, Φερφόλια 3, Γκάτζιου 4, Κωστοπούλου, Κρίτζαλη, Ματαρώνα, Μεντεσίδου, Νούσια 1, Παναγιωτίδου, Σαμολαδά, Τσικνάκη, Βαφειάδου, Ζυγούρα 2

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter