ΠΑΟΚ Mateco- Πανόραμα HONDA

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για την 2η αγωνιστική της Α1 Χειροσφαίρισης Γυναικών, ο «νταμπλούχος» Ελλάδος ΠΑΟΚ Mateco αντιμετωπίζει το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο «Σπίτι του Χάντμπολ», το Πανόραμα HONDA. 

Ο Δικέφαλος, ο οποίος ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με άνετη νίκη επί της Αναγέννησης Άρτας με 26-13, θα τεθεί αντιμέτωπος με την «έκπληξη» της «πρεμιέρας», καθώς το Πανόραμα HONDA νίκησε την Νέα Ιωνία σε εντός έδρας αναμέτρηση. 

Η προετοιμασία των «νταμπλούχων» κύλησε ομαλά, καθώς οι μικροτραυματισμοί των Μούρνου και Καμπόιμ δεν εμπνέουν ανησυχία, με τις δύο αθλήτριες να υπολογίζονται κανονικά για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής. 

Οι ιθύνοντες του τμήματος καλούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει την προσπάθεια των αθλητριών του ΠΑΟΚ Mateco με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Για όσους δεν μπορούν να παραβρεθούν στο «Σπίτι του Χάντμπολ», ο αγώνας θα μεταδοθεί με εικόνα, ήχο και περιγραφή από τον επίσημο λογαριασμό του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο YouTube, σε μία παραγωγή του Γραφείου Τύπου του Σωματείου μας και χορηγίας της εταιρίας «Mateco». 

Για την αναμέτρηση κόντρα στο Πανόραμα HONDA, ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε:

«Στόχος της ομάδας είναι η πολύ καλή αμυντική λειτουργία με το Πανόραμα και το επιθετικό τρανζίσιον. Στόχος μας πάντα η νίκη και να παρουσιάζει η ομάδα καλύτερο πρόσωπο παιχνίδι με παιχνίδι».


Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019
2η αγωνιστική, Α1 Γυναικών
«Σπίτι του Χάντμπολ»
15:00, ΠΑΟΚ Mateco-Πανόραμα HONDA (LIVESTREAMING από το επίσημο κανάλι στο youtube ACPAOK / Α.Σ. ΠΑΟΚ)