Μία προετοιμασία... δύο παιχνιδιών

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Σε ρυθμούς... ντέρμπι μπαίνει το τμήμα χάντμπολ του Συλλόγου μας, το οποίο καλείται σε δέκα μόλις ημέρες να δώσει δύο αγώνες πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Φίλιππο στην Βέροια, και μετά στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο εντός έδρας ντέρμπι της Τετάρτης απέναντι στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή. 

Οι παίκτες του Αλέξη Παπαβασίλη, έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους με εντατικούς ρυθμούς, έχοντας το μυαλό τους περισσότερο στο ντέρμπι της Τετάρτης, αντιμετωπίζοντας το παιχνίδι του Σαββάτου ως μία καλή προπόνηση απέναντι στον ουραγό του πρωταθλήματος, Φίλιππο. 

Στα του ιατρικού δελτίου, ο Αλέξης Αποστόλου βρίσκεται σε διαδικασία ένταξης, ενώ και ο Κώστας Τσεσμετζίδης βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας και θα μείνει εκτός και στα δύο παιχνίδια. Ο Νίκος Κοκκώνης, αντιμετώπισε ένα μικρό μυϊκό πρόβλημα, και θα προφυλαχτεί στο παιχνίδι με τον Φίλιππο, για να είναι έτοιμος στο ντέρμπι της Τέταρτης. Αντίθετα, ο Θάνος Κωστακίδης ξεπέρασε κάθε πρόβλημα, και συνεχίζει σε φουλ ρυθμούς, με το τεχνικό τιμ να τον έχει στην διάθεση του κανονικά. 

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter