Προσοτσάνη Δράμας-ΠΑΟΚ Mateco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Με στόχο την διατήρηση του απόλυτου των νικών, ταξιδεύει στην Δράμα για να αντιμετωπίσει την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 16:00, την τοπική Προσοτσάνη, το τμήμα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Ο Δικέφαλος έκανε το καθήκον του απέναντι στην ομάδα του Πανοράματος και με νίκη 37-12, παρέμεινε πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Απέναντι του, βρίσκει την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, Προσοτσάνη Δράμας, η οποία δεν έχει «γευτεί» μέχρι στιγμής την χαρά της νίκης.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης πλην των μακροχρόνιων απουσιών της Βαφειάδου και Νούσια, αντιμετωπίζει ένα ακόμα πρόβλημα, αυτό της Μαρία Νίκολιτς, με την συμμετοχή της αρχηγού του ΠΑΟΚ να κρίνεται μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Για την αναμέτρηση με την ομάδα της Δράμας, ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε:

«Η προετοιμασία μας για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, πλην αυτού της Νίκολιτς. Εβδομάδα με την βδομάδα η ομάδα βελτιώνεται τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, και κάθε αγωνιστική θέλουμε να παρουσιάζουμε ένα σοβαρό και βελτιωμένο πρόσωπο».

Το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με την Προσοτσάνη Δράμας, θα έχετε την δυνατότητα να το παρακολουθήσετε με εικόνα και ήχο μέσω του επίσημου καναλιού του Δήμου Προσοτσάνης.


Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019
3η αγωνιστική, Α1
Προσοτσάνης Δ.Γ.
16:00, Α.Ο. Προσοτσάνης - ΠΑΟΚ Mateco (LIVE από το επίσημο κανάλι στο

)