Στη Σύρο για τη νίκη!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Σύρο για την αναμέτρηση με την ομάδα του Φοίνικα, στην 5η αγωνιστική της Volley League 2019-20.

Με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα, σε ένα ματς όπου ο τεχνικός του δικεφάλου, Κώστας Δεληκώστας, θα έχει στη διάθεσή του τον Ολλανδό διαγώνιο Kay van Dijk, ο οποίος έφτασε στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της εβδομάδας και ενσωματώθηκε άμεσα στις προπονήσεις.

Οι ασπρόμαυροι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με 3-0 επί του ΟΦΗ, ενώ ο Φοίνικας Σύρου κέρδισε, με το ίδιο σκορ, τον Παμβοχαϊκό εκτός έδρας.

Ο κεντρικός της ομάδας, Τάσος Γάτσης, αναφέρθηκε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση…

“Μετά από την καθαρή νίκη επί του ΟΦΗ, η ομάδα είναι πολύ “ανεβασμένη” και ετοιμάζεται για το δύσκολο παιχνίδι με τον Φοίνικα, που έχει δείξει ότι είναι αρκετά μαχητικός. Βέβαια, από αυτή την αγωνιστική, θα έχουμε και την νέα προσθήκη, τον Βαν Ντάικ, που θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα τώρα, αλλά και στη δύσκολη συνέχεια που έχουμε με Ευρώπη και πρωτάθλημα“.

Η αποστολή του δικεφάλου ταξιδεύει για την πρωτεύουσα των Κυκλάδων την Παρασκευή. Η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ολοκληρώνεται με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.

Στις 27 αναμετρήσεις των δυο ομάδων, σε πρωτάθλημα και play off της Volley League, ο ΠΑΟΚ προηγήται με 15-12 στις νίκες.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ονόπας, Παρατηρητής: Πέρρος

Επόπτες: Συρίγος, Παπαδημητρίου, Γραμματεία: Πιρπινιά

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 18:00, στο Γυμναστήριο Ερμούπολης Σύρου “Δ.Βικέλας”.

Πηγή: paokvolley.gr